Inaktiv platsannons

Receptionist till våra kunder i Falun/Borlänge

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Dina arbetsuppgifter
Till våra kunder i Falun och Borlänge söker vi nu serviceinriktade receptionister. I receptionen har du kontakt med besökare och medarbetare via mail, telefon och direkt över disk. Vardagliga arbetsuppgifter är att hantera passerkort, in- och utgående post samt ansvara för generella bokningar och inköp. Din vardag präglas av service och problemlösning där varje situation är unik. Beroende på kund kan både arbetsuppgifter och arbetstider variera.

Din profil
Rollen som receptionist innebär en hög känsla av service och kundbemötande. Du är lösningsorienterad och tycker om att ha flera arbetsuppgifter samtidigt. Som person tycker du om att göra det lilla extra, samtidigt som du vet hur du skall planera och koordinera dina dagar. Du är van vid att lösa problem och trivs med eget ansvar. Erfarenhet av receptionstjänster är meriterande.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut, sök tjänsten via:

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Emil Andrén via mail,

Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Falun
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Falun | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola