Inaktiv platsannons

Nu söker vi flera Assistance Coordinator till SOS International! i Stockholm

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu flera nya medarbetare till SOS International AB där du kommer att arbeta som Assistance ;SOS International hjälper, i samarbete med en rad försäkringsbolag, nordiska resenärer över hela världen. De har en larmcentral som är öppen dygnet runt, året om som snabbt hjälper resenärer om olyckan skulle vara framme. Här får du möjligheten att utmanas och samtidigt göra något meningsfullt. I rollen så kommer du att via telefon få hjälpa människor som råkat ut för olika typer av försäkringsskador och assistera de med bra lö ;Arbetsuppgifter i tjänsten:
 • Vägleda kunder i behov
 • Beställa bärgning, hotell, resor
 • Administrations rörande kundärenden
 • Bedömning i kundärenden utefter de uppsatta samarbetsavtalen
 • Hantera fakturor
Kvalifikationer och egenskaper
För att vara framgångsrik i tjänsten så ser vi att man är väldigt kommunikativ, lugn och gillar att ge bra service. Du bör trivas i ett högt tempo och behärskar både svenska och engelska i tal och ;Vi söker dig som är stresstålig, Service-minded och självständig samt lösningsorienterad. Du bör även vara väldigt flexibel och anpassningsbar och möta varje kunds situation på ett professionellt sä ;För att lyckas i rollen så ser vi att du:
 • Har god stress- och simultankapacitet
 • Är organiserad och ansvarstagande
 • Har god problemlösningsförmåga och samarbetsförmåga
 • Har god datorvana och är lättlärd
 • Har fyllt 18 år innan startdatum
 • Uppskattar att jobba på kontoret såväl som hemifrån
Erfarenhet av eller intresse för bilar eller försäkringar är ett plus såväl som övriga språkkunskaper är ;Du kommer in i ett spännande, omväxlande och utmanande arbete där du har en viktig roll hos SOS International. Du kommer sitta tillsammans med kompetenta medarbetare i en varm och kamratlig atmosfär där samarbete, gemenskap och att ställa upp för varandra är en självklarhet. Tjänsten startar med en två veckor lång utbildning som varvas med teori, praktik och handledning så att du känner dig trygg med att börja din nya arbetsroll!
  Om företaget
  SOS International är en av Nordens marknadsledande assistansorganisationerna. Från sina larmcentraler i Danmark, Sverige, Norge och Finland erbjuder och tillhandahåller SOS International akut hjälp över hela världen – dag och natt, året runt. SOS International erbjuder ett stort utbud av lösningar som omfattar världsomspännande sjukvård, rese- och vägassistans samt olika hälsovårdslö ;SOS International har ett omfattande nätverk av kompetenta leverantörer och samarbetspartners över hela världen, samt 6 strategiskt placerade kontor i partnersamarbete i områden med hög volym av ärenden. Med sina fler än 1000 anställda representerar SOS International 30 nationaliteter och tillsammans talar de anställda mer än 37 olika språ ;SOS International grundades 1961 och ägs numer av 13 av de största försäkringsbolagen i Norden. SOS Internationals stora antal ärenden innebär att bolaget är en av de största assistansorganisationerna i Norden.
  Om Amendo
  Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela ;Följ oss gärna på Linkedin! Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.Frågor och kontakt
  I denna rekrytering samarbetar SOS International AB med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Persson på

  Publicerad den

  27-12-2022

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Gymnasium
  Ort
  Stockholm
  Typ av kontrakt
  Heltidsjobb (förstajobb)
  Typ av jobb
  Kontor / Administration
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium