Inaktiv platsannons

Ursviken Technology AB söker montörer! i Skellefteå

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Om företaget
Ursviken Technology AB har över 135 års erfarenhet av maskintillverkning och ett genuint kunnande för att skapa de mest avancerade lösningarna till våra kunder. Vi har kunder i över 75 länder och starkt intresse av att alltid sätta kunden i fokus. Ursviken tillverkar högteknologiska kantpressar med upp till 10 000 tons presskraft och arbetar kontinuerligt med att hitta nya innovationer och lösningar. Ta chansen att få vara en drivande del i vår framtidsresa!

Dina arbetsuppgifter
Som montör hos Ursviken Technology arbetar du med mekaniskt montage av kantpressar. Visst hydraulikmontage kan förekomma om du som söker har kunskap inom området, men det är inget krav. I rollen så måste man kunna följa ritningar och arbetsrutiner och därmed bidra till att uppnå gruppens leveransmål.
Dina dagar är omväxlande, du får ta mycket eget ansvar och arbeta självständigt samtidigt som du samarbetar med flera andra avdelningar.

Din profil
Du som söker har genomfört en gymnasieutbildning inom industriteknik eller liknande. Du är positiv, ansvarstagande och uppskattar utmaningar. Vi söker en kollega som vågar ta för sig och fråga när man känner sig osäker. Du ska kunna arbeta i grupp och på sikt bli mer självständig och kunna ta egna initiativ.
Flytande svenska i tal och skrift är önskvärt, men det kan även fungera med engelska.
Grundläggande IT-kunskaper önskas. Meriterande om du som söker har kunskap i affärssystem, gärna i Monitor.

Meriterande om du som söker har:
Truckkort och Traverskort
Kunskaper i ritningsläsning
Förståelse av 3D-CAD modeller

Ansökan
Sök tjänsten via vår hemsida
För frågor om tjänsten, kontakta Maja Lundström via eller

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Skellefteå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola