Inaktiv platsannons

Kundservicemedarbetare till Postkodlotteriets Saveteam i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Är du rätt person för att ge våra kunder wow-service och vinnarkänsla? Nu söker vi nya talanger till vårt Saveteam!Vill du tillhöra en gemenskap där allas bidrag är viktigt när det handlar om att bemöta och behålla kunden, och att samtidigt skapa en schysst stämning på avdelningen? Är du bra på att inge förtroende, kommunicera och har en vilja att utvecklas som person och medarbetare? Då kommer du att trivas tillsammans med oss!

Om din nya roll

I Saveteamet möter du de kunder som vill avsluta sin lottprenumeration. Ditt jobb blir att hitta långsiktiga lösningar så att de väljer att stanna kvar i Postkodlotteriet. Du jobbar kontinuerligt mot individuella och gemensamma mål och hög kundnöjdhet.Att svara på kundernas frågor om prenumerationer, vinster, fakturor samt andra ärenden som är aktuella för Postkodlotteriet.Arbetstid: Vardagar, varannan vecka #x2013; / #x2013; Omfattning: Heltid med start omgående med inledande provanställning om 6 månader.
Ersättning: Månadslön.
Om dig
Du har lätt för att kommunicera i tal och skrift, är lösningsfokuserad, målmedveten och bemöter alla kunder professionellt. Som person är du noggrann och kan ta egna initiativ. Du är engagerad i alla kundmöten och sätter alltid kunden i fokus. Du är tävlingsinriktad och får en extra kick av att klara dina mål. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning eller något annat serviceyrke, men det viktigaste är inte vad du har gjort innan utan vad du vill utvecklas till.Vår kundgrupp speglar mångfalden i Sverige och vi vill gärna skapa de bästa förutsättningarna till en god kommunikation med alla. Om du utöver bra svenska även talar andra språk - berätta gärna om det i din ansökan!
Din nya arbetsplats

Du kommer att tillhöra en avdelning som består av totalt 40 medarbetare, ledare och specialister.Novamedia Sverige har kollektivavtal och bra ergonomisk utrustning. Vi vill att alla anställda uppmärksammas om vår vision och får återkoppling på vilken skillnad överskottet gör i vår omvärld. Därför finns möjligheten att volontärarbeta två dagar per år och vi har ofta inspirationsföreläsningar där våra förmånstagare berättar om sin verksamhet. Vi är ett företag som tar samhällsansvar och som tänker långsiktigt och hållbart. Till exempel klimatkompenserar vi genom hela vår affär och arbetar aktivt för att ha en inkluderande företagskultur där alla får synas, höras och känna sig trygga.
Det här låter väl kul?

Härligt! Vi gör urval och intervjuer löpande och vill uppmuntra dig att skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 januari 2022. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering. Därför ber vi dig inte ta med personlig information som foto och ålder i din ansökan. Novamedia Sverige AB är operatörsbolag för ett av Sveriges största lotterier, Svenska Postkodlotteriet. Postkodlotteriet finns för att generera medel till civilsamhället, och hela överskottet går oavkortat till ideella organisationer. Sedan starten 2005 har det blivit mer än 12 miljarder kronor – tack vare alla som köpt lotter. Samtidigt har över 1 300 svenskar blivit miljonärer. Postkodlotteriet står bakom flera populära tv-program, till exempel Postkodmiljonären och Drömpyramiden. Vi är runt 180 medarbetare som sitter i den klimatsmarta byggnaden Waterfront Building precis bredvid Stockholms centralstation.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola