Inaktiv platsannons

Supporttekniker inom Kameraövervakning sökes till Teletec i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Teletec har som målsättning att ha marknadens i särklass bästa tekniska support som erbjuder en kundupplevelse utöver det vanliga. Som supporttekniker kommer du att vara med i ett team av säkerhetstekniker där ni tillsammans hjälper kunder med tekniska frågeställningar främst om kamerasystem via telefon, mejl och chatt. Kunderna är professionella säkerhetsinstallatörer och integratörer i grossistledet och de arbetar med samtliga av våra produkter inom säkerhet, passersystem, kameraövervakning, larm samt otaliga nya molntjänster. Du utgår från kontoret i Årsta, strax söder om Stockholm, där du såväl reaktivt som proaktivt hjälper bolagets kunder.

Till din hjälp kommer du ha fullt stöd från både chefer och kollegor. Teletec står för sunda och genomtänkta värderingar för att du och dina kollegor ska trivas på jobbet. Ni arbetar tillsammans långsiktigt vilket skapar en bra arbetsmiljö, god sammanhållning, kontinuerlig utbildning och möjlighet till personlig utveckling. Du ingår i ett produktteam och rapporterar till Supportchef.

I arbetsuppgifterna ingår även att medverka på mässor, seminarier samt att på egen hand hålla i workshops med fokus på funktioner och kundnytta i våra system och produkter.

Om företaget
”Teletec är en av Nordens ledande distributörer av professionella elektroniska säkerhetsprodukter inom inbrottslarm, kameraövervakning, brandlarm och passerkontroll. Vi är idag 40 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn. Tillsammans med över 2000 återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland förser vi säkerhetsmarknaden med säkerhetsprodukter från alla världens hörn.

Teletec är en värdeskapande distributör vilket innebär att vi förutom väl valda produkter erbjuder kunskap, support och en logistikmaskin av högsta #x201D;

Din profil
Du har erfarenhet från arbetsuppgifter som är teknikrelaterade och det är meriterande om du har en bakgrund inom support. Du har ett gediget intresse för IT, har en naturlig fallenhet för nätverk och intresserar dig för det nya som sker inom molntjänster, internettjänster och IOT. Service och bemötande är något som du finner av stor vikt då kunderna och deras upplevelse i sin kontakt med oss är oerhört viktigt. Som person är du driven och du har starka ambitioner att ständigt utvecklas för att kunna bistå kunderna och den interna organisationen på bästa sätt. Givetvis hanterar du svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista tillsättningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola