Inaktiv platsannons

Engagerad lärare i naturkunskap i Uppsala

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i naturkunskap 1b hos en gymnasieskola i centrala Uppsala.
Sedvanliga läraruppgifter med allt ifrån planering, genomföra lektioner och utvärdering.

Tjänsten är på deltid 30% med start 11 januari eller enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad lärare i naturkunskap eller har erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi välkomnar även ämneslärarstudenter att söka som vill fylla på med erfarenhet från skolvärlden.

Som person är du strukturerad, noggrann samt flexibel i ditt arbetssätt. Du har en god pedagogisk förmåga och lägger stor vikt kring relationsbyggandet med dina elever. Du är målmedveten inom ditt ämne samtidigt som du är en lagspelare gällande skolans övergripande utveckling. Oavsett vad dina tidigare arbetserfarenheter är så har du ett genuint intresse för ungdomar och en pedagogisk ådra med viljan att alltid utvecklas!

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Jesper Fahlström på tfn: eller mejladress: tjänsten via:

Titta gärna in på:

Instagram

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Utbildning | Extrajobb | Grundskola