Inaktiv platsannons

Dansk eller norsktalande support i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Är du norsk eller dansktalande och trivs i kundserviceroll? Då har vi rätt tjänst för dig.

I rollen som kundservicemedarbetare hos vår kund kommer dina primära arbetsuppgifter att bestå av att ge service genom telefon, chatt, mail samt sociala medier. Du kommer att erbjudas en bra grundlön med möjlighet till bonus samt ett kontor beläget på Kungsholmen. Det finns möjlighet för att arbeta hemifrån men det är en stor fördel om du är bosatt i Stockholm med omnejd.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du behärskar danska eller norska både i tal och skrift. Det är högt meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta i kundtjänst eller annat serviceyrke.

Vi söker dig som älskar att ge hjälpa och ge bästa möjliga service. Du strävar efter att kunden ska känna ett starkt förtroende samt att du gillar att lösa kundens problem. Vi lägger stor vikt vid personlighet.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 – eller 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola