Inaktiv platsannons

Hej du som är nyfiken på nya möjligheter inom Customer Service / Kundservice / Kundtjänst i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Vi söker fler drivna personer som vill arbeta inom kundservice i Stockholm! The Wofi erbjuder rekrytering-/och bemanningslösningar inom kundtjänst; leverans av kompetenta och ambitiösa kundtjänstmedarbetare. Vi arbetar aktivt för att lyfta statusen på arbetet inom kundtjänst genom att bevisa vilka fantastiska resultat som kan uppnås med fenomenal kundtjänstpersonal som levererar service utöver det vanliga. Vidare erbjuder vi även nätverksträffar, utbildningar och kostnadsfri personlig rådgivning inom områ ;Du hittar alla våra lediga tjänster här.
Är du intresserad av någon speciell bransch? Besitter du kunskap inom något område? Besvara gärna frågorna i ansökningsformuläret. Det gör vårt matchningsjobb lättare! Branscher vi har varit aktiva inom de senaste åren är för att nämna några el, bil, ekonomi, optik, parkering, konsumentelektronik, telekom, mode/skönhet ATT JOBBA SOM KONSULT PÅ THE WOFIThe WOFI hjälper Dig att hitta spännande tillsvidare jobb eller konsultuppdrag inom just Ditt val av karriärsområde och vi jobbar med många attraktiva klienter. Med en gedigen erfarenhet av branschen vet vi vad som krävs för ett lyckat samarbete där just du som kandidat och medarbetare är viktigast för hela verksamheten. Som anställd konsult via oss omfattas du utav kollektivavtal vilket ger dig en trygg anställning. Det innebär avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Utöver detta får du en individuell mentor som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod och som ser till att du utvecklas i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.ÖVRIGTFölj oss gärna på Linkedin, Instagram eller FB för nya möjligheter framöver om du inte hittar något intressant just nu / Team WofiObservera att detta är en annons för framtida rekryteringsuppdrag och att vi återkommer till dig först då vi hittar någon passande tjänst. Det kan således dröja med återkoppling, eller utebli om vi inte får in något uppdrag under en längre tid. Ifall du söker till en aktuell tjänst är vi duktigare på att återkoppla! Om du har frågor om din ansökan, eller något annat, går det bra att kontakta oss här. Sökord: kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, customer service, customer support, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter

Publicerad den

31-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium