Inaktiv platsannons

Jobba som montör inom industrin i Tierp

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven och praktiskt lagd person som alltid är nyfiken på att lära dig nya saker? Då är det kanske dig vi söker till kommande uppdrag hos våra kunder runtom i Tierp!

Vi söker montörer till flera olika monteringsjobb vilket innebär att arbetsuppgifterna varierar beroende på vart du kommer jobba. Gemensamt för tjänsterna är att du arbetar med att montera ihop komponenter av olika storlekar tillsammans med dina kollegor. Ibland arbetar du på lina vilket innebär att du monterar på löpande band, på andra avdelningar monterar du ihop större komponenter som gör arbetet mer fysiskt krävande.

Arbetstiden kan vara dagtid eller skift och vi söker för längre och kortare uppdrag hos våra kunder. Ofta börjar uppdragen med kort varsel och det är bra om du är tillgänglig omgående.

Din profil
För att passa i den här rollen ser vi att du är en nyfiken och driven person som tar sig an sina arbetsdagar med en positiv inställning. Du är en riktig lagspelare som drivs av att uppnå mål tillsammans med dina kollegor. Att hålla hög kvalitet är alltid din första prioritet samtidigt som du utför ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har arbetat som montör tidigare eller har annan praktisk erfarenhet i kombination med ett tekniskt intresse. Till vissa av tjänsterna söker vi dig som har kunskap och erfarenhet inom el och elsäkerhet. Om du har truck- eller traverskort ser vi det som meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.

Ansökan
Vill du jobba på Clockwork? Då tar vi gärna emot din ansökan redan idag, då urval sker löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan på senast . Vid frågor kring tjänsten kontakta gärna Maja Holm på eller Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Tierp
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tierp | Produktion / Industri | Extrajobb | Grundskola