Inaktiv platsannons

Administratör till Ocab i Falun

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Deras kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Ocab räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.

Dina arbetsuppgifter
Som administratör på Ocab i Falun erbjuds du en bred roll där du kommer vara den första våra kunder möter. Kommunikation sker via mejl och telefon där din uppgift är att föra inkommande uppdrag vidare till våra olika avdelningar.

Din profil
Du är en serviceinriktad person och kan föra en positiv dialog med kund oavsett ärende. Då du kommer ha mycket kundkontakt både via telefon och mejl så lägger vi stor vikt vid din kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Du ansvarar själv för dina uppgifter och strukturerar ditt arbete för att driva dina ärenden framåt. I ditt dagliga arbete faller det naturligt att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en god dator och systemvana. Slutligen är du en person som trivs med att ha många olika arbetsuppgifter samt att arbeta i ett högt tempo.

Tjänsten startar omgående och är en visstidsanställning som löper som kortast till september 30/9-22 med chans till förlängning.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via:

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Falun
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Falun | Kontor / Administration | Extrajobb | Grundskola