Inaktiv platsannons

Erfaren Rekryteringskonsult till Swedavia på Arlanda i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på

Om företaget
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Dina arbetsuppgifter
Vi på Clockwork söker nu en erfaren Rekryteringskonsult till vår kund Swedavia på Arlanda. Tjänsten startar i april och pågår i 6 månader efter startdatum med stora chans till förlängning på 1,5 år.

Bemanning & Rekrytering inom Swedavia Service Center, ansvarar dels för avrop av konsulter och dels för rekrytering av anställda, således samlar Swedavia all kompetens kring resurstillsättning inom samma enhet. Bemanning & Rekryterings uppdrag är att sätta standarden och processen hur man rekryterar på Swedavia, likväl som att själva driva rekryteringsuppdrag och stötta cheferna, HR Business Partners och övriga i rekryteringsfrågor.

Som rekryterare på Swedavia kommer du att driva rekryteringar tillsammans med rekryterande chef enligt deras rekryteringsprocess.

I arbetsuppgifterna ingår;
• att skriva annonser
• göra urval och tester
• referenstagning
• schemaläggning och samordning av intervjuer
• ibland genomföra intervjuer med chef.

Du är chefens rådgivare och stöd genom hela rekryteringen.

Swedavia står inför många stimulerande utmaningar framöver och vår förväntan är att du aktivt deltar i deras grupp för att lösa arbetsuppgifterna tillsammans med övriga kollegor. De bollar frågor med varandra dagligen och löser små och stora utmaningar tillsammans. Detta är en mångsidig roll som ofta kommer att kräva att du arbetar på eget initiativ och samtidigt säkerställer att styrning och efterlevnad följs. Swedavia har ett tydligt erbjudande och process för deras rekryteringar och det är viktigt för dem att de informerar och är tydliga i deras kommunikation både med kandidater och rekryterande chef.

Din profil

Vi söker dig med en högskoleutbildning inom HR, beteendevetenskap, psykologi eller likvärdig. Du behöver ha många års erfarenhet av rekrytering så du kan arbeta självständigt med rekryteringar på olika nivåer, och har utfört alla delar av en rekrytering tidigare. Stor administrativ vana är nödvändigt, likväl som intresse och erfarenhet av att arbeta i olika typer av program och system.

Som person är du driven, noggrann, serviceinriktad och effektiv. Du behöver vara prestigelös och positiv, eftersom arbetsuppgifterna är varierande och din främsta uppgift är att stötta Swedavias ledare.

Du kommer att trivas hos Swedavia om du gillar att ha koll på detaljer, hoppa mellan olika frågeställningar, bygger naturligt relationer med kunder, leverantörer och kollegor, och tycker om att planera och arbeta tillsammans som ett lag för din kunds bästa.

Swedavia använder arbetspsykologiska tester i deras rekryteringar och eftersom detta är ett konsultuppdrag kommer du att behöva snabbt sätta dig in i arbetet och vi önskar därför att du är certifierad i Assessios MAP och Matrigma.

I denna roll behöver du ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Bita Kaplan via mejl: eller telefon 0708 – . Registrera din ansökan via

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | HR / Management | Extrajobb | Grundskola