Inaktiv platsannons

Reservdelsman till bilföretag i Haninge i Stockholm

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Har du ett teknikintresse och vill arbeta som reservdelsman ute hos vår kund i Haninge? Då är det dig vi söker!

I rollen som reservdelsman kommer du mestadels ha kontakt med företagets kunder via mejl, telefon och direktkontakt i kundens anläggning. I ditt arbete ingår också kundkontakt kommer du vara ute på kundens lager och ta emot reservdelar. Du ingår i ett team på 13 personer som bland annat består av en till reservdelsman. Utöver kundkontakt kommer du hantera garantier och räkna arbetsorders.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direktanställd om du får jobbet. Det är en heltidstjänst där du arbetar 08:00 - 17:00, måndag till fredag. De ser gärna att du kan börja arbeta så snart som möjligt.

Om företaget
Vi berättar mer om företaget vid en eventuell intervju.

Din profil
För att lyckas i tjänsten som reservdelsman ser vi att du är serviceinriktad då du kommer ha daglig kontakt med företagets kunder. Du är ansvarsfull, nytänkande och självständig i ditt sätt att arbeta och trivs med att arbeta i team. Du har kunskap och intresse av bildelar.

Det är meriterande om du har gått en fordonsteknisk utbildning eller tidigare har arbetat som fordonstekniker. Du innehar B-körkort och är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på mejl eller numret .

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola