Inaktiv platsannons

Lärarstudenter som vill arbeta extra under studietiden i Umeå

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder

Dina arbetsuppgifter
Som lärarstudent med inriktning förskola, grundskola eller gymnasiet kommer du att arbeta på vikariat inom olika skolverksamheter. Längden på vikariaten kan skilja sig åt, från några veckor, till en termin eller läsår. Det handlar i regel om att täcka upp för ordinarie lärare, ibland med överlämnad planering för undervisningen och ibland där du behöver planera undervisningen själv.

Vårt område sträcker sig över hela Västerbottens län, men vi finns även på fler orter. Som lärare på Clockwork har du möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera olika verksamheter. Vem vet! Någon av dessa arbetsplatser kanske är din framtida arbetsgivare när du är klar med dina studier om du visar framfötterna under den tid du vikarierar.

Din profil
Du läser till förskollärare, grundskollärare eller ämneslärare och ser fördelarna med att vara ute och arbeta inom den pedagogiska världen parallellt med dina lärarstudier. Du som söker är flexibel, driven och vill hela tiden utvecklas för att lära dig nya saker som du kan ha användning av i ditt framtida yrke. Elevernas lärande är i fokus och du arbetar på ett kreativt sätt för att skapa meningsfulla och begripliga sammanhang. Du har lätt att anpassa dig och din undervisning utefter barn, ungdomar och elever med olika förutsättningar och bakgrunder.

För att hinna med att vikariera i skolan vid sidan av dina lärarstudier, är det viktigt att du är välplanerad och strukturerad som person, men även att du är ansvarsfull och ordningsam.

Är du lärarstudenten som vill ha ett meriterande extrajobb som gör dig attraktiv för rektorer när du är klar med dina lärarstudier?

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående. Sök via:

Besök oss gärna på:



Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Umeå | Utbildning | Extrajobb | Universitet/Högskolestudier