Inaktiv platsannons

Extrajobb som kundtjänstmedarbetare i Sundsvall

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Dina arbetsuppgifter
Brinner du för service och vill ha ett meriterande extrajobb där du får värdefull arbetslivserfarenhet? Studerar du kanske på högskola/universitet inom ekonomi eller liknande och är van vid att bemöta kunder på ett professionellt sätt? Då passar det här extrajobbet dig perfekt! Nu söker vi dig som vill jobba som kundtjänstmedarbetare hos en av våra kunder i Sundsvall. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen gått ut.

Du kommer att bli anställd av Clockwork som konsult och arbeta på plats hos en av våra kunder i Sundsvall. Uppdraget startar omgående.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att ta emot spontana kundbesök och hjälpa dem med olika tjänster, tex kassahantering och olika typer av digitala tjänster. Du är ansiktet utåt vilket innebär att service och ett trevligt bemötande är avgörande.

Du kommer arbeta tillsammans med ordinarie personal som kommer utbilda och stötta dig under de perioder du jobbar. Arbetstiderna är vardagar dagtid mellan 09:00-15:00.

Din profil
- Du har avslutad gymnasieutbildning
- Meriterande är om du har studerat/studerar ekonomi på universitet/högskola
- Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
- Du har god systemvana
- Meriterande är om du har erfarenhet av kundservice

Du som söker kanske studerar på Universitet/Högskola och har erfarenhet av kundbemötande. För att passa i rollen ser vi att du är utåtriktad och gillar kontakten med kunder. Vidare är du professionell i ditt bemötande och är serviceinriktad. Du är du flexibel och strukturerad i ditt arbetssätt.

Varför ska du välja Clockwork?
Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Hör gärna av dig om du har frågor till Samuli Helavuori på

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sundsvall | Kundservice / Call Center | Extrajobb | Universitet/Högskolestudier