Inaktiv platsannons

Teknisk specialist i Vällingby

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Svenska Lumon AB söker
Teknisk specialist till Scandinavian support team Ansvar och uppgifterSom teknisk specialist ansvarar du för supporten av säljteamets tekniska frågor, som exempelvis detaljer om Lumons lösningar, ritningar och produktkrav. Du kommer att vara en del av säljstödteamet som specialiserar sig på produktlösningar och regler för att säkerställa att våra produktlösningar uppfyller lagkrav. Som teknisk specialist arbetar du nära med Lumon Groups utvecklingsteam. Du ansvarar för att dimensionera Lumons produkter och lösningar enligt normer och föreskrifter med hänsyn till Lumons affärsbehov. I den här rollen utvecklar du och skapar samarbeten med arkitekter, konstruktionsingenjörer och myndigheter och ansvarar för att utbilda vår egen personal i dimensionering och lagkrav. Placering av denna tjänst är på något av våra kontor i Stockholm alternativt Göteborg.

För att lyckas i den här rollen förväntar vi oss att du har:- Flytande tal samt skrift i både svenska och engelska. - Du är självmotiverad, ansvarsfull, har lätt för att samarbeta med kollegor, samt att du är social. - Lösningsorienterad med vilja att lära dig nya saker. Vi värdesätter även:- Erfarenhet av inglasning-, tak- och räckesprodukter. - Kunskap om Eurocode, BBR och AMA. - Grundläggande kunskap inom 2D AutoCAD. - Entusiasm för att utveckla aktiviteter och processer. - Erfarenhet av att använda moderna designsystem (BIM, CAD ...) Den slutliga arbetsbeskrivningen kommer att definieras enligt den valda personen. Vid frågor kontakta:
Milos Stamenovic, tel:

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Vällingby
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Vällingby | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier