Inaktiv platsannons

Vi söker en serviceinriktad Supporttekniker i Södertälje

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Kort om tjänsten
Vi söker för kunds räkning en serviceinriktad supporttekniker till ett internationellt företag i Södertälje. Tjänsten är en konsulttjänst och du kommer att vara anställd av oss på Dreamwork. Tjänsten är heltid 100% och arbetstiden är schemalagd varierat på vardagar mellan 07-17. Preliminärt tillträdesdatum är april -22

Mer om tjänsten
På Servicedesk kommer du att ingå i en service- och supportgrupp med åtta personer som arbetar både med första och andra linjens support. Främst kommer du att arbeta med support via kundens Självbetjäningsportal och via telefon.
Du kommer framförallt att vara support för applikationer som supporttekniker. Du supportrar tex SAMS och GRP och du kommer ha daglig kontakt med kundens återförsäljare och interna användare. Arbetet sker främst från kontoret i Södertälje.

Din profil
Vi söker dig som:

· har utbildning inom IT eller inom Kundservice
· har goda generella IT-kunskaper
· har erfarenhet av att arbeta i Service Desk eller It-support
· är van att arbeta med support via telefon och mail
· tidigare har arbetat i ärendehanteringsystem
· behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
· innehar körkort för personbil

Som person är du serviceinriktad, självgående, flexibel och social samt är van att hålla flera bollar i luften. Du är ansvarstagande, noggrann samt har förmågan att prioritera när tempot är högt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Södertälje | Städning / Fastighetsskötsel | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola