Inaktiv platsannons

Extrajobb som jobbkonsult hos Clockwork i Skellefteå

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Vi expanderar och söker idag engagerade studenter som under studietiden kan jobba som jobbkonsult på vårt kontor i Skellefteå. Vi söker dig som drivs av utmaningar och trivs med att arbeta i en organisation med högt tempo och härligt teamwork. Som jobbkonsult arbetar du primärt med att matcha deltagare mot arbetsmarknaden. I detta ingår att kartlägga, lära känna och coacha deltagare, dina arbetsdagar består även av att arbeta administrativt mot Arbetsförmedlingen samt ha kontakt med företag. Att ta initiativ till affärer och skapa långsiktiga kontakter och samarbeten är något du trivs med. För oss på Clockwork består dagarna inte bara av att hjälpa deltagaren till ett nytt jobb eller en utbildning – vi jobbar med människor för en bättre framtid!

Din profil
Vi söker dig som har minst 120hp inom pedagogik, sociologi, ekonomi eller av Arbetsförmedlingen annan godkänd utbildning. Du har minst 2 års sammanlagd arbetslivserfarenhet och har du arbetat med service eller försäljning ser vi det som positivt. För att kunna samverka och etablera nya relationer behöver du ha B-körkort.

Vi tror att du kommer passa som jobbkonsult hos oss på Clockwork om du är en riktig lagspelare som får din energi av att skapa och bygga relationer med såväl deltagare som företagskontakter. Du är en handlingskraftig beslutstagare och trivs bra i ett varierat arbete. Att stötta och leda människor i förändring och till utveckling är något du motiveras av. Du är lyhörd, prestigelös och har en god kommunikativ förmåga. Behärskar du flera språk än svenska är det meriterande.

Ansökan
Är du vår nya kollega? Sök då tjänsten på vår hemsida senast 6 mars. För mer information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Norea Jalkler på eller Fredrik Nilsson på .

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Skellefteå | Projektledning / Konsultjobb | Extrajobb | Universitet/Högskolestudier