Inaktiv platsannons

Lagerpersonal inom e-handel i Uppsala

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej!
Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på

Om företaget
Vill du vara med i starten och uppbyggnaden för vår kunds nya satsning inom e-handel? Januari 2022 kommer Clockwork tillsätta flertalet medarbetare inom lager för att jobba hos vår kund inom automatiserade lagerhållning i norra Stockholm. Vi söker efter dig som har erfarenhet av lager- och logistikarbete och vill vara med i utvecklingen samt automatiseringen av lagerhållning.

Dina arbetsuppgifter
I följande tjänst är man med i skapandet och utvecklingen av en stark e-handel i Sverige! Med din kunskap och engagemang för lager och logistik kommer du att utveckla de nya lagret tillsammans med oss och kunden. Du kommer att bidra till en stark e-handel, där tillväxtresan är god!

I rollen arbetar man i dels automatiserade processer, för att erbjuda snabba och enkla leveranser till slutkund. Då lagret är nytt kommer det dock innebära att arbetet utförs till viss del genom sedvanligt lagerarbete, genom fysiskt lagerplock och truckkörning. Som lagermedarbetare levererar du produkter till både företag- och privatkunder som beställer varor via digitala plattformer. Inom lagret kan du arbeta inom tre olika avdelningar: varor in, varor ut och småplock.

Arbetet innebär skiftgång med olika skifttider och därmed OB tillägg enligt Kollektivavtal. Följande tjänst är på heltid.

Din profil
Clockwork söker efter dig som vill vill vara med och skapa smarta logistiklösningar! Vi ser att du som söker tjänsten är en lagspelare som ständigt vill förbättras. Du tycker om att se lösingar på de flesta problem, och du gör gärna det lilla extra, för att utveckla dig själv och teamet.

För tjänsten är det högt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom lager och logistikmiljö. Högt meriterande är om du har arbetat med automatiserad lagerhållning samt att du har truckkort A1-B4. Krav för tjänsten är att du pratar svenska obehindrat.

Clockwork strävar efter en jämställd arbetsmarknad, därför ser vi gärna både kvinnligt och manligt sökande för denna tjänst!

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Axel Elveljung via mejl: din ansökan via

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola