Inaktiv platsannons

Produktionsplanerare till Atlas Copcos montering i Uppsala

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Om företaget
Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Atlas Copco utvecklar produkter med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873 i Stockholm, där huvudkontoret finns än idag, och har kunder i fler än 180 länder.

Atlas Copco Tierpverken tillhör affärsområdet Industriteknik och erbjuder industriverktyg, monteringssystem, produkter för kvalitetssäkring, mjukvaror och service genom ett globalt nätverk. Affärsområdet Industriteknik bedriver utveckling av hållbar produktivitet för kunder inom fordons- och verkstadsindustrierna, underhåll och fordonsservice. Atlas Copco Tierpverken är en av världens mest effektiva produktionsenheter av industriella elverktyg och tryckluftsverktyg samt arbetar kontinuerligt med lean och ständiga förbättringar.

Är du fortsatt nyfiken på vilka Atlas Copco är? Mer information finns på

Dina arbetsuppgifter
Till monteringen på Atlas Copco i Tierp söker vi nu en initiativtagande och nyfiken produktionsplanerare. Om du vill få chansen att utvecklas tillsammans med ett av Sveriges teknikledande företag kan det här vara rätt tjänst för dig!

I den här rollen bevakar du det dagliga monteringsbehovet och spelar en avgörande roll i att kunderna ska få det de vill ha i rätt tid. Du ansvarar för planeringen av komponenter och materialet i flödet, i detta ingår att ha nära kontakt med såväl produktionstekniker som produktionslinjechefer för att säkerställa att ni arbetar mot ett gemensamt mål. Du har även kontakt med marknadsavdelning samt indirekt med kunder där du representerar Atlas Copco på ett professionellt och positivt sätt.

Uppdraget startar omgående och sträcker sig över 6 månader med chans till förlängning därefter. Arbetet är förlagt till dagtid och du arbetar på plats på Atlas Copco i Tierp.

Din profil
Vi ser att du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning inom industriell ekonomi, logistik eller likande, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Antingen har du nyligen tagit din examen och längtar efter att visa vad du går för eller så har du några års erfarenhet i ryggsäcken och vill komma vidare i karriären. Oavsett ser vi det som positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete inom industri i någon form och självklart har du ett stort teknikintresse. Du har goda kunskaper i Officepaketet och vi ser det som meriterande om du har arbetat i SAP tidigare. Du talar och skriver utan bekymmer på såväl svenska som engelska. Har du erfarenhet eller kunskap inom lean produktion ser vi det som meriterande.

Vi söker dig som är en riktig lagspelare som trivs med att arbeta i team. Du är strukturerad, driven och har en god analytisk förmåga. Din inställning är i grunden positiv och du ser fram emot att vara en del av Atlas Copcos gemensamma framgång och utveckling.

Ansökan
Är det här precis rätt tjänst för dig? Vad kul! Skicka då in din ansökan på vår hemsida så snart som möjligt, dock senast . Vid frågor kring tjänsten kontakta Josefine Hjelte på eller Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Produktion / Industri | Extrajobb | Grundskola