Inaktiv platsannons

Junior fullstack utvecklare till Stabelo! i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Anslut dig till Sveriges första och största bolåneutmanare!Vi letar efter ytterligare utvecklare till vårt team för att hjälpa oss ta våra system och produkter till nästa nivå. Du kommer bli en tidig medlem i ett snabbt växande företag som arbetar i ett distribuerat team och vi välkomnar ansökningar från hela Sverige.Stabelo i ett nötskalStabelo är Sveriges första och största bolåneutmanare som inte är en bank. Vi är också Sveriges första bolånefond och trots vår relativt korta existens så har Stabelo sedan start lånat ut dryga 23 miljarder kronor via både tredjepartsdistributörer såsom Avanza & Nordnet men även under eget varumärke. Genom att kombinera smarta och långsiktiga finansieringslösningar med en effektiv och digital bolåneprocess så kan vi erbjuda våra kunder schyssta bolån. Vi växer med 100% per år och arbetar för fullt med nya spännande produktlanseringar.Varför är den här rollen så viktig för ossPå fem år har vi byggt en bolåneprodukt i världsklass men vi vet att resan bara har börjat. För att fortsatt befästa vår position som den största bolåneutmanaren så måste vi fortsätta att utmana befintliga tillvägagångssätt, och det kräver ännu större fokus på smarta tekniska lösningar.Vad du kan förvänta digDet här är en chans att jobba nära både koden och teamet i vårt gemensamma arbete med att ta våra produkter till nästa nivå. Du kommer att utvecklas till en nyckelperson i arbetet med att överbrygga och implementera nya samt pågående initiativ på en konkret teknisk nivå med stort inflytande över att finna innovativa lösningar.Vi vill att du:
  • Har kunskaper inom exempelvis JavaScript, Typescript eller React
  • Har stort intresse av att producera grym kod i en modern microservice-arkitektur
  • Har ett stort intresse att utvecklas till en fullstack utvecklare
  • Har viljan att applicera ML och AI i våra lösningar för automatisering
  • Har relevant utbildning som exempelvis civilingenjör inom fysik, matte, data, IT
Vi tror att du:
  • Drivs av att vara självständig och tar eget ansvar
  • Är en resultatorienterad person
  • Har viljan att generera nya idéer på hur Stabelo kan utvecklas
  • Är engagerad och nyfiken i ditt sätt att arbeta
  • Trivs i att vara en del av ett familjärt, socialt team med stark gemenskap och kultur
Varför ska du välja StabeloDu är välkommen att söka till vårt team på ungefär 40 personer som huserar vid Humlegården i centrala Stockholm. Vi är en blandad kompott personer som alla värderar ett avslappnat klimat på jobbet där allas röster är välkomna. Vi jobbar i agila processer som genomsyrar hela verksamheten och inte bara IT.Stabelo växer så det knakar och många nya spännande positioner kommer gradvis att öppnas upp som ger möjlighet till personlig utveckling. Vi jobbar ständigt med att skapa de bästa förutsättningarna för oss själva och våra produkter genom att ligga i framkant både vad det gäller teknik och arbetsmetoder.ÖVRIG INFORMATIONStart: Enligt överenskommelse
Ort: Du kan utgå från hela Sverige
Arbetstider: Heltid
Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Stabelos önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub.

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Grafik / Design
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Design | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola