Inaktiv platsannons

Rekryterare till Clockwork Mora

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Clockwork fortsätter att växa i norra Dalarna och söker nu ytterligare en affärsinriktad REKRYTERARE till vårt härliga team på Kyrkogatan 1 i Mora.

Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Vill du arbeta på ett växande företag som är marknadsledande (34%) inom rekrytering i norra Sverige och som har Sveriges mest nöjda kunder (enligt SKI)? Vill du också arbeta på en arbetsplats med högt i tak tillsammans med andra positiva och engagerade kollegor? Då har vi världens roligaste jobb till dig!

Dina arbetsuppgifter
Hos oss får du ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med stort fokus på att bygga långsiktiga samarbeten med företag i norra Dalarna och runt Siljan. Som Rekryteringskonsult arbetar du självständigt med hela eller delar av rekryteringsprocessen, alltid med våra kunders behov och önskemål i fokus.

Du driver arbetet med kravspecifikation, annonsering, search, urval, intervjuer, referenstagning, tester och uppföljning. I säljarbetet utvecklar du långsiktiga relationer med våra kunder samtidigt som du deltar aktivt i olika typer av nätverk internt och externt. Som Rekryteringskonsult ligger ditt fokus på rekrytering av ledande tjänster och specialister varför vi tror att du är social och bekväm med att bygga relationer med nya och befintliga kunder.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet med att jobba med rekryteringar eller i din tidigare eller nuvarande roll som chef, gjort eller gör många tillsättningar.
Alternativt är du akademiskt utbildad inom HR/Beteendevetare/ledarskap/Organisation och kanske söker ditt första jobb eller vill ta nästa steg i din karriär inom området.

För att trivas hos oss behöver du vara lösningsorienterad, gilla att bygga relationer samt drivas av att skapa lönsamma lösningar för dina kunder och för Clockwork. Jobbet ställer stora krav på din förmåga att skapa egna affärer och att du på ett förtroendeingivande sätt kan tillföra ett långsiktigt värde i våra kunders organisationer. Du är engagerad, lyhörd och prestigelös och gillar att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik.

Clockwork är ett företag med starka värderingar (glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet) vilka vi ser att du delar för att passa in och trivas hos oss. För oss innebär detta att man är van att agera snabbt och inte skjuta saker på framtiden, att man har en stark drivkraft och trivs med att ha mycket att göra. Det är även viktigt att ställa upp för varandra, vara prestigelös och aldrig tumma på kvalitet eller ordning och reda.

Ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 13/3 via

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Marknadsområdeschef Patrik Eriksson.

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Mora | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola