Inaktiv platsannons

Truckförare till Gröning Board i Falun

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej!
Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Om företaget
Gröning Board AB är ett växande grossistföretag och verkar som distributör av byggskivor till återförsäljare, hustillverkare, emballageindustri etc. Gröning Board importerar sina produkter från ett stort antal länder i Europa och övriga världen. Inleveranser kommer oftast på lastbilar men kan även komma i containers. Utleveranser lastas alltid på lastbilar. Gröning Board har sin anläggning i stadsdelen nedre Norslund i centrala Falun.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi på Clockwork en initiativtagande, flexibel och erfaren truckförare till Gröning Board i Falun. Du kommer huvudsakligen att arbeta med truckkörning, där du hanterar olika typer av byggskivor som lossas och lastas där du ansvarar för att lasta pall på lastbil enligt kundorder och lossa gods som levereras till oss. Du hantera byggskivor på pall på ett effektivt och säkert sätt. En viktig del i ditt arbete är även att delta och bidra i arbetet med ständiga förbättringar.
Ute på lagret sköts logistiken av in och utlastning samt packning av kundbeställda order via vårt digitala ordersystem.

Arbetstiden är förlagd på vardagar

Din profil
Vi söker dig som innehar truckkort (B1), specificera vilka behörigheter du har i din ansökan. Du behöver sedan tidigare ha erfarenhet från truckkörning då tjänsten kräver att du är bekväm i arbetsuppgifterna. Om du har tidigare erfarenhet av truckkörning inom produktionsindustri och främst träindustri ser vi det som mycket meriterande. Du har god datorvana och uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor viktigt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du har ett tydligt säkerhetstänk, har förmågan att ta egna initiativ och är en sann lagspelare. Som truckförare arbetar du självständigt samtidigt som du ingår i ett team och ställer upp för dina kollegor när det behövs. Du utför dina uppgifter med stor noggrannhet och du har god förmåga att planera och prioritera ditt arbete.

Tjänsten är beräknad att starta så fort vi hittat rätt kandidat och du blir under de första sex månaderna anställd av Clockwork som sedan är tänkt att övergå till en fast anställning hos Gröning Board.

Ansökan
Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Låter detta som något för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan! Sök tjänsten via så snart som möjligt. Om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Malin Nygren via mail,

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Falun
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Falun | Logistik / Transport | Extrajobb | Grundskola