Inaktiv platsannons

Supporttekniker till IT-bemanning för kommande uppdrag! i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

IT-bemanning är ett socialt och personligt IT-konsultföretag där vi värdesätter den enskilda medarbetaren. Har du de rätta egenskaperna - social, driven och tävlingsinriktad så kan vi ge dig de rätta förutsättningarna för ett roligt och stimulerande arbete som konsult hos någon av våra kunder. IT-bemanning är ett dotterföretag till IT-konsultföretaget Xperta AB och som är specialiserade inom området IT-infrastruktur.
IT-Bemaning spår ett starkt behov av supportteknikertill våra befintliga kunder och vill gärna komma i kontakt med dig som funderar på nya utmaningar!

Vem är du?
Vi söker dig som med ett starkt kundfokus som tycker om att ge professionell service. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker. Vidare behöver du kunna anpassa dig efter olika kunders behov för att lösa deras problem. Som person är du glad och social och har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du trivs med ett högt tempo och att du kan hantera flera ärenden och processer samtidigt. Du behöver kunna kommunicera obehindrat, tydligt och pedagogiskt på svenska och engelska i både tal och skrift, då du i din roll kommer ha daglig kontakt med svensktalande användare.I denna tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.Dina erfarenheter
Vi ser att du som söker har minst en gymnasial utbildning, gärna inom IT-support/teknik. Vidare ser vi att du har 6 månader till 1 års arbetslivserfarenhet inom supportyrket, så som exeplelvis Heldesktekniker, Servicetekniker eller Onsite tekniker och trivs bra med telefon som arbetsredskap.
Du har koll på vad nedan system och applikationer handlar om
  • Felsöka datorer med Windows 7, 8, 10
  • Active Directory, Exchange
  • Office 365Nätverk, TCP/IP
  • Nätverk
  • Kännedom om ITIL
  • Hårdvara och kringutrustning
  • Ärendehanteringssystem
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Magnus Hutter-Rehrl,

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola