Inaktiv platsannons

Forskningsingenjör / Specialist inom R&D Life Science i Uppsala

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Är det här rätt roll för dig? Ja, för du är ju en person som vill vara en del av ett företag som bidrar till att förbättra människors liv och hälsa! Vår kund ser nu positivt på Framtiden med många nya spännande projekt. Drömmer du om att ta ett första steg inom Life Science och har ambitionen utav att utvecklas mot en specialistroll? Då har vi ett flertal discipliner för olika projekt som startar nu och efter sommaren. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som är nyexaminerad eller som idag har en roll och vill utvecklas. Tillsammans växer vi och hjälper våra kunder inom R&D Life Science att nå sina mål. Du kommer att tillhöra Sigmas kontor i Uppsala där företagskulturen är öppen och varm, i dagsläget består kontoret utav 45st stjärnor. Tillsammans och med lagets kraft strävar Sigma efter att bli ett av Sveriges mest välskötta ingenjörsinriktade konsultbolag, där Life Science är en av alla branscher vi verkar inom. Vad behöver du ha med dig?
Högskole- eller Civilingenjörsexamen inom Life Science ex Molekylär Biologi, Bioteknik, Polymerkemi, Organisk Kemi, Analytisk Kemi, Ytkemi / Cellulosa.
Behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift
Du har en vana utav Laboratoriemiljö

Vi ser gärna att du är familjär inom något utav följande Analys/Instrument/Processer
- HPLC
- NMR
- Masspektrometri
- Elisa, gPCR. Flow Cytometry
- Kloning och rening av proteiner & Virus.
- Cellodling Bland dina personliga egenskaper framhäver du gärna:Noggrann – Du vet vad som krävs för ett väl utfört arbete och har lätt för att fokusera.Flexibel – Du kan hantera många uppgifter samtidigt och är resultatorienterad. Samarbetsförmåga – Du trivs bra med självständigt arbete, men värdesätter ett utbyte och stöttning kollegor emellan. Praktisk InformationStart: Så snart som möjligtPlats: UppsalaAnställningsform: Detta uppdrag är ett konsultuppdrag som sträcker sig över 6 månader, med möjligheter till förlängning eller överrekrytering. Du blir anställd av A-hub och arbetar som konsult hos Sigma.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola