Inaktiv platsannons

Administratör till kommande uppdrag i Mora

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som är spindeln i nätet och sugen på nya utmaningar!

Det händer mycket hos våra kunder i Mora och vi hör att efterfrågan på duktiga administratörer som gillar problemlösning efterfrågas.

Det är många företag i Mora som kommer att söka en administrativ person längre fram och flaggar för detta och vi har fått förfrågan att börja spana efter rätt person redan nu. Arbetstider och mer konkreta arbetsuppgifter beror på uppdraget.

Är du kreativ, serviceinriktad och en fena på att koordinera och kommunicera? Gillar du frihet under ansvar och att lägga upp dina dagar självständigt? Sök då till denna annons!

Vi vill komma i kontakt med dig som gillar administrativt arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du är ett stöd för verksamheten och bidrar till det dagliga arbetet med din förmåga att vara strukturerad samtidigt som du har många bollar i luften.

Din profil
Vi tror att det är en fördel om du tidigare arbetat med administration, service eller försäljning men är inte ett krav. Tyngdpunkten ligger på att hitta en person som besitter rätt personliga egenskaper för teamet. För att trivas i rollen är du engagerad, initiativtagande, noggrann, stresstålig och gillar ett högt arbetstempo.

Låter detta som dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Vi arbetar löpande med intervjuer så skicka gärna in din ansökan redan idag via För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Dufbäck på

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Mora | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola