Inaktiv platsannons

Chef Logistik till företag i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en Logistikexpert till företag i centrala Stockholm. Du kommer ansvara för att effektivisera och digitalisera hela företagets logistikfunktion, med fokus på utgående leveranser via företagets egna fordon samt externa åkare. Vi söker dig som har erfarenhet av Logistik inom byggbranschen, att arbeta projekt- och processorienterat, samt ett gediget intresse av att utveckla avdelningen vidare.

I denna roll kommer du att ansvara för:

• Ingå i företagets ledningsgrupp och påverka företagets verksamhetsinriktning så att affärsidé, policies, mål och handlingsplaner utvecklas.
• Ta fram och följa upp inköp- och investeringsplaner gällande fordonspark för hela företaget
• Fastslå standardkrav på fordonsparken, både betongbilar och pumpbilar för att möta framtidens hållbarhetskrav.
• Svara för lång- och kortsiktig vidareutveckling av transportapparaten.
• Svara för att resurserna utnyttjas så effektivt som möjligt utifrån uppställda krav och mål.
• Initiera förbättringsprojekt och vidta korrigerande åtgärder för att effektivisera och digitalisera logistikprocessen.
• Svara för att gällande lagar och förordningar uppfylls inom logistikfunktionen.
• Säkerställa att logistikfunktionen arbetar långsiktigt med Säkerhet & Hälsa.
• Upphandling samt framtagande av ramavtal med inhyrda åkare och chaufförer.
• Säkerställa kravställning och uppföljning av socialt ansvar med våra samarbetspartners.
• Ansvarar för att företaget har rätt Transportillstånd för sin verksamhet.
• Tjänsten innebär också att du har det regionala ansvaret för Logistikfunktionen i region Stockholm.
• Tjänsten rapporterar till företagets VD och du ingår i företagets ledningsgrupp.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, eller .

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi önskar att du har mångårig erfarenhet av att arbeta med logistik, du ser dina kollegor och medarbetare, du är drivande och van att arbeta systematiskt och strukturerat. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, slutför och följer upp och bidrar därtill att vår logistikapparat utvecklas till den bästa inom branschen. Som medarbetare är du prestigelös, lojal, engagerad, duktig på att samarbeta, samt bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi ser att har relevant akademisk utbildning inom logistikområdet samt god analytisk förmåga. Du är en god förändringsledare med ett brinnande intresse för digitalisering. Hälsa och säkerhet är av yttersta vikt företaget förväntar sig att alla medarbetare följer gällande säkerhetsföreskrifter, rutiner och policys så att verksamheten bedrivs säkert.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, eller .

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Logistikchef, transportchef, logistik, logistikexpert

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola