Inaktiv platsannons

AB Karl Hedin söker konstruktör i Avesta

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
AB Karl Hedin är en familjeägd trähandelskoncern med ca 1000 anställda och en omsättning på knappt 4,5 miljarder kronor. Det gör AB Karl Hedin till en av Sveriges ledande privatägda träkoncerner och det är vi stolta över. Vi vill stå för trygghet, lokal närvaro, hög kvalitet, kompetent personal och brett utbud. Vår senaste satsning är en ökad vidareförädling för att underlätta byggprocessen med färdigkapade husstommar och takstolar.

Dina arbetsuppgifter
AB Karl Hedin i Krylbo utökar sin grupp av konstruktörer och söker dig som vill arbeta med konstruktörstjänster för anläggning av takstolar och färdigkapade stommar i Krylbo. Du kommer i huvudsak arbeta med att ta fram konstruktions- och tillverkningsritningar, göra konstruktionsberäkningar och ta fram offertunderlag i nära samarbete med våra kunder. Arbetet innefattar mottagande av förfrågan, offerering, uppföljning av offerten, mottagande av order samt konstruktion av ordern. Du kommer även lämna över objektet till produktion. Vid eventuella skador och reklamationer är du även med i rapporteringen till produktionsansvariga för vidare hantering.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom bygg eller ingenjörsområdet eller motsvarande kunskap/erfarenhet från tidigare konstruktörsarbete. Du har erfarenhet i CAD, är driven och nytänkande. Vi lägger stor vikt vid att du är strukturerad, kommunikativ och tycker om samarbete då det innefattar mycket kontakt med både kunder och produktionspersonal på anläggningen. Har du en ingenjörsutbildning, erfarenhet från byggbranschen och erfarenhet av konstruktionsprogrammet Pamir ser vi det som meriterande.

För oss är det viktigt att du passar in i vårt team och ser gärna att du är en social person som är öppen med din planering och agenda.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Välkommen att registrera din ansökan via senast 28 februari. Urval av ansökningar kommer ske löpande, tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person.

För ytterligare information kontakta gärna Rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg tel: .

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Avesta
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Grafik / Design
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Avesta | Design | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola