Inaktiv platsannons

Fiskodlare till Slotts Lax AB i Borlänge

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Slotts Lax Ab har en lång tradition inom fiskodling. Idag bedriver Slotts Lax fiskodling i kommunerna Borlänge, Leksand och Mora med fokus på regnbåge. Slotts Lax Ab är ett dotterbolag till Nordic Trout Sweden AB och tillhör Nordic Fish Group som är en ledande aktör inom området i både Finland och Sverige. Den totala produktionen är cirka sex miljoner kilo per år.

Vi behöver nu förstärka upp teamet vid vår anläggning i Borlänge med ytterligare en kollega.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet vid anläggningen utförs i hallar och utomhus. Kontakt med otempererat sjövatten förekommer regelbundet då vi ofta rör oss i båt kring kassarna vid anläggningen. Arbetet är mycket flexibelt och fritt i sin karaktär. För utom att jobba med själva fiskodlingen kommer du att renovera och serva maskiner, se över nät och annan utrustning.

På fiskodlingen används flera datasystem som även du kommer att arbeta med, det är till exempel system för utfodring, larmhantering, fiskräkning, mätning och journalföring. Därför förekommer även vissa administrativa inslag som är kopplat till detta. Under vissa perioder på året finns möjlighet, om du vill, att hjälpa till på våra andra anläggningar i Insjön och Mora.

Din profil
Vi söker dig som är mångsidig, har öga för detaljer och som tar tag i vad som behöver göras. Du är säkerhetsmedveten och van vid att lösa olika typer av problem som kan uppstå i en tekniskt komplex anläggning som ska fungera tryggt och säkert året runt. Du arbetar lösnings- och resultatorienterat och delar öppet erfarenheter med dina kollegor. Arbetsgruppen är liten och vi kompletterar varandra, dina personliga egenskaper värderas högt.Det krävs att du är flexibel då arbetsschemat varierar. Du arbetar dagtid måndag till fredag, varannan helg samt jour. Det ställs krav på att du är simkunnig, behärskar svenska i tal och skrift samt att du är händig och praktiskt lagd. Även att du har b - körkort.Meriterande är om du har behörighet för lastmaskin och kran.

Ansökan
Detta är jobbet för dig som gillar frihet och att vara ute i friska luften! Rekryteringen sker löpande så passa på att söka redan nu.Slotts Lax AB samarbetar i denna rekrytering med Clockwork Bemanning och Rekrytering. Du kommer att bli anställd av Nordic Trout Sweden AB för information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jasmin Muminovic cia mail, med din intresseanmälan via senast den 31 mars 2022

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Borlänge | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola