Inaktiv platsannons

Svetsansvarig arbetsledare SITAB i Sandviken

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
SITAB utför avancerade svetsreparationer och servicearbeten samt tillverkning av både komponenter och reservdelar inom plåt och svets. SITAB består av 50 professionella och engagerade medarbetare i moderna och välutrustade verkstäder. Våra kunder är mindre och större företag främst inom stål- och pappersindustrin med både nationella och internationella verksamheter. Vi söker en Svetsansvarig arbetsledare som kan leda och utveckla vårt kompetenta och erfarna team i Sandviken

Dina arbetsuppgifter
I din roll som arbetsledare med inriktning på svets kommer du att leda verksamheten på plats i Sandviken. Du driver arbetet mot våra gemensamt uppsatta mål genom ett närvarande ledarskap med fokus på en välmående personalgrupp och en lönsam affär. Din roll innebär operativ styrning där det krävs stor flexibilitet och lösningsfokus. Som Svetsansvarig arbetsledare ansvarar du för en grupp på ca 20 medarbetare. rollen ingår i företagets ledningsgrupp och arbetar nära VD, produktutveckling och inköp.

Du erbjuds en nyckelroll i ett framgångsrikt familjeföretag och en plats i en ledningsgrupp med stora ambitioner.

Din profil
Vi söker en naturlig ledare med goda svetskunskaper. Har du tidigare erfarenhet från ledande befattning inom tillverkande industri är det meriterande. Som person ser vi gärna att du är strukturerad och ordningsam med god kommunikationsförmåga. Det är också viktigt att du har ett lösningsorienterat arbetssätt och är bra på att skapa god teamkänsla i gruppen. Vi söker dig som har erfarenhet av strukturerat kvalitetsarbete gärna inom EN1090 samt ISO 3834. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Tycker du att detta låter intressant?
Sök då tjänsten redan idag!

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering, Välkommen med din ansökan så fort som möjligt, dock senast 27e februari. Vid frågor kring tjänsten kontakta gärna Rekryteringskonsult Anders Hultgren på eller

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Sandviken
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sandviken | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola