Inaktiv platsannons

Nu söker vi Lagerpersonal inför kommande uppdrag i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.

Läs mer på

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter går ut på att plocka och paketera varor. Truckkörning är vanligt förekommande samt andra diverse lagerrelaterade arbeten under vissa perioder.

Uppdraget startar i februari och arbetsformen är 2-skift, men dagtid kan förekomma.

Din profil
Inför kommande uppdrag söker vi nu lagerpersonal för uppdrag hos våra kunder i Stockholm med omnejd. Är du en flexibel och självgående truckförare? Eller kanske en noggrann lagermedarbetare? Då vill vi gärna att du blir en del av oss på Clockwork! Läs mer om våra tjänster nedan.

Vi söker duktiga Lagermedarbetare som är ute efter nya utmaningar inom lager och logistik. Ange gärna dina truckbehörigheter i din ansökan. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på tjänst och uppdrag, men vanligt förekommande arbetsuppgifter innefattar vissa tunga lyft samt lossning av container med mera. Vidare ser vi att du har en hög arbetsmoral och engagerar dig i arbetsuppgifterna. Du tar gärna egna initiativ och hjälper till där det behövs. Gemensamt för de flesta uppdrag är att du har många härliga kollegor runt dig men arbetet utförs ofta självständigt. Ofta arbetar du mot en uppsatt deadline vilket ställer krav på effektivitet och struktur. Uppdragslängd och arbetstider kan variera beroende på uppdrag.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Ansökan
Är du nyfiken på om vi kan matcha dig med en ny och spännande tjänst? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mindy Hadland på

Vi ser fram emot att höra av dig!

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Logistik / Transport | Extrajobb | Grundskola