Inaktiv platsannons

Orderplockare (sommarjobb) i TROLLHÄTTAN

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

For the stronger, healthier and happier version of you! Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG – Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsokost på den nordiska marknaden. HSNG AB består av och HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom helägda Fitness Market Nordic. Stronger, healthier and happier! Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care.Job description: Vi söker dig som vill sommarjobba i vår logistikverksamhet med placering i Trollhättan. Din huvuduppgift blir att plocka och packa våra kundbeställningar främst från siterna och Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Välkommen med din ansökan! Din Roll
I rollen som Lagerarbetare på HSNG blir du en del av ett stort team lagspelare med god sammanhållning. Du kommer till hjärtat i verksamheten där pulsen är hög och nöjda kunder är vårt fokus. Du kommer främst att plocka, packa våra kunders beställningar, men även andra arbetsuppgifter som tillhör lager kan förekomma så som att leverera in produkter, påfyllnad av produkter och inventering. För att jobba med logistik hos HSNG bör du präglas av ett positivt förhållningssätt samtidigt som du har en känsla för kvalité, effektivitet och noggrannhet. Du jobbar självständigt men är omgiven av lagspelare och tillsammans når vi avdelningens mål.
Du Erbjuds

 • Allmän tillsvidareanställning 0-40 h/vecka med placering på vårt lager i Trollhättan
 • Fortsatt anställning efter sommaren förutsatt att du trivs med oss och vi med dig
 • Att bli en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft
 • Riktigt bra personalrabatter på våra siter och
 • Förmånliga erbjudande på träningsanläggningar i närområdet
 • Möjlighet till prisvärd massage under arbetstid
 • Pension och försäkring enligt kollektivavtal Lager och E-handel
Om Dig
Vi tror att du:
 • Är intresserad av en hälsosam och hållbar livsstil
 • Tillhör eller har tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen
 • Gillar att arbeta strukturerat efter satta rutiner & processer
 • Är en glädjespridare med schyssta värderingar
 • Gillar att arbeta i ett team fullt av lagspelare
 • Är noggrann, effektiv och engagerad
För att lycks i rollen vet vi att det handlar mer om inställning än om erfarenhet och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. ​​​​​​​Krav
För att vara aktuell för jobbet behöver du vara tillgänglig någon (eller båda) av semesterperioderna.
Semesterperiod 1: vecka 26-29
Semesterperiod 2: vecka 30-33
Ange vilka perioder du är tillgänglig i din ansökan.Låter detta intressant?
Då vill vi att du skickar in din ansökan (CV och personligt brev) redan idag! Vi genomför löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 28 februari 2022. För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Emelie Lundve på e-postadressen .Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi personlighetstester i ett tidigt skede. Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen. Vi jobbar även med arbetsprover och referenstagning.Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
TROLLHÄTTAN
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Trollhättan | Kontor / Administration | Extrajobb | Gymnasium