Inaktiv platsannons

Area manager med fokus på ledarskap sökes omgående i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Har du erfarenhet av att stötta och leda medarbetare i deras arbete? Har du tidigare haft roller som teamleader, butikschef eller restaurangchef och vill utvecklas vidare? Varmt välkommen in med din ansökan!

I ditt arbete som Area Manager kommer du ha det övergripande ansvaret för att säkerställa att den operativa driften rullar. Detta innebär bland annat att ansvara för kvalitetssäkring av leveransprocessen och att de uppsatta målen nås. Du kommer ha fullt personalansvar över ca 15 medarbetare i ditt område, samt ansvar över att hålla en god dialog med dina partners och skapa ett gott samarbete, för att skapa närvaro och driva försäljning. För att kunna uppmärksamma sådant som sker hos dina partners och följa arbetet framåt, är du närvarande ute hos dina partners samt har ett nära samarbete med andra Area Managers och kundtjänstavdelning. Detta för att sedan kunna utveckla förbättrade arbetssätt och implementera nya framgångsrika rutiner hos dina medarbetare.

Du kommer vara ansvarig över rekrytering av ditt team tillsammans med din närmaste chef, samt ansvara för introduktion och löpande coachning av ditt områdes tekniker. Dina medarbetare har kunskapen om tekniken, du har ansvaret att säkerhetsställa kvalitén och teknikernas omsättning per område.

Detta är en anställning på heltid ute hos vår kund. Arbetstiderna är kontorstider måndag till fredag (med viss undantag för vissa speciella peak-perioder som kräver att du även arbetar helg). Vi ser även att du kan vara på resande fot ett par dagar i månaden.

Om företaget
Vår kund erbjuder teknisk support, installation, rådgivning samt servicetjänster för hemmet och företaget. De är idag marknadens ledande hem-Tech företag på valda marknader. Bolaget är rikstäckande med kontor i Stockholm och Göteborg. Leveransorganisationen och företagets tekniker hanterar varje dag flera hundratals olika installationer och supportuppdrag. Mer
information om företaget ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som tidigare arbetat som ledare där du arbetat med planering, samordning och uppföljning, samt lett och fördelat ut arbete. Du har erfarenhet av serviceinriktat arbete där kunden är i fokus. Vi tror att du har en teknisk förståelse i den bemärkelsen att du kan förenkla teknik till praktik.

Du är duktig administrativt, kan strukturera och planera ditt eget arbete. Du har goda datorkunskaper och pratar samt skriver engelska och svenska flytande. Du har B-körkort.

Vi tror att du är en glad och positiv person som med en prestigelöshet och flexibilitet kan anpassa dig till olika miljöer. Du tar initiativ och kommer med idéer för att driva arbetet framåt. Du är respektfull och trygg i din ledarroll, som gör att andra vill leverera till dig och ha ett gott samarbete med dig. Du är duktig på siffror, målinriktad och vill uppnå resultat. Vidare tror vi att du är nyfiken, och intresserad av att följa med i Techvärlden. Har du goda kunskaper om servicetjänster och tjänster för det digitala hemmet är detta meriterande.

Du erbjuds en fantastisk möjlighet att bli en del av ett växande företag och få möjlighet att ta dig an större utmaningar inom organisationen.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Matilda Dahlin på eller .

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv. Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola