Inaktiv platsannons

Yrkeslärare - Måleri i Göteborg

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola!

Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa:

Om företaget

Vår samarbetsskola växer och startar under tidig vår arbetsmarknadsutbildning för vuxna som vill utbilda sig till målare.

Utbildningsföretaget har enbart yrkesutbildning vilket innebär att de fokuserat kan arbeta med att säkerställa kvaliteten och ständigt utveckla utbildningen. Det gör att de kan erbjuda en aktuell och konkurrenskraftig utbildning i framkant där eleverna är redo för arbetslivet efter avlutad utbildning.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att starta upp och vara huvudansvarig för utbildningen. I det ingår att planera, genomföra och utvärdera den utifrån ingånget avtal med Arbetsförmedlingen. Till en början kommer du tillsammans med en kollega att ansvara för utbildningen. Flera kollegor som också är yrkeslärare med inriktning måleri kommer att finnas på distans men i takt med att utbildningen växer kommer du även att få fler kollegor på plats

Utifrån ett ansvarsfullt och positivt förhållningssätt kommer du coacha blivande målare både på plats i utbildningsaktörens lokaler samt besöka dem på deras APL-platser.

Din profil

Vi välkomnar dig som är examinerad yrkeslärare med inriktning måleri med goda ämneskunskaper och god pedagogisk förmåga, alternativt målare med minst sex års erfarenhet från branschen att söka tjänsten.

För att lyckas i rollen som yrkeslärare tror vi att det är viktigt att du arbetar strukturerat enligt en tydlig process. Som person är du trygg vilket innebär att du hanterar stress på ett konstruktivt sätt och har förmåga att skilja på sak och person. Du är flexibel med förmågan att hantera såväl kända som okända utmaningar. Vidare är du lösningsorienterad och hittar snabbt lösningar, du är prestigelös på riktigt och ser kraften i att samarbeta.

Tjänsten är 100% med tillträde under mars månad eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via:

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Utbildning | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola