Inaktiv platsannons

Kundservicemedarbetare sökes till globalt företag i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Som Kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att hantera deras leveranser från lager till återförsäljare genom att vara den givna kontaktpunkten vid beställningar, leverans och efterarbete via telefon. Genom expertkunskap i produkterna och extraordinärt gott bemötande kommer du se till att leverera det mervärde deras kunder förväntar sig. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera frågor rörande priser, leverans och produkter.

Arbetstiderna är måndag till fredag, 08:00-17:00 i fräscha lokaler på deras huvudkontor i Stadshagen.

Om företaget
Mer information om företaget ger vid personlig kontakt.

Din profil
Du har gärna minst 2 års arbetslivserfarenhet inom support, sälj eller/och kundservice, samt har erfarenhet av att hantera kunder via telefon. För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare till vår kund pratar och skriver du flytande svenska och engelska. Det är mycket meriterande om du även har erfarenhet från vitvarubranschen samt kunskaper i affärssystemet SAP.

Du tycker om att ha kundkontakt, har ett stort fokus på service och ser försäljning som en naturlig del av god kundservice. Du är en god kommunikatör som förstår kundens behov och är prestigelös och ödmjuk. Dina främsta arbetsverktyg är telefon och dator.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola