Inaktiv platsannons

Processoperatörer till ett växande Setra i Långshyttan i Hedemora

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag. Vi tillverkar sågade och förädlade trävaror, byggprodukter samt bioprodukter av gran och furu från ansvarsfullt brukade skogar.

Långshyttan är Setras centrum för modern träindustri. Här tillverkas bygglösningar i korslimmat trä, limträ samt träkomponenter för dörr- och fönsterindustrin. I Långshyttan finns även serviceorganisationen som sköter hela affären kring produkterna, med bland annat säljare och konstruktörer. Sammanlagt är vi cirka 110 medarbetare. Produkterna säljs till kunder i Sverige och på flera exportmarknader.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu fler serviceinriktade och handlingskraftiga medarbetare till vår nya fabrik, KL-trä. I vår produktion arbetar du med att övervaka delar av processen, kvalitetssorterar virket, paketerar slutprodukten samt utför lättare underhåll. Vi söker nu dig som vill arbeta skift alt. ständig natt.

Din profil
Vi ser gärna att du är en ansvarstagande och driven person som inte är rädd att hugga i och hjälpa till där det behövs. Du är kvalitetsmedveten och observant, samt trivs med att jobba i ett arbetslag som stöttar varandra i den dagliga driften. Meriterande är om du har erfarenhet från industrin sedan tidigare, men det är inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet. Huvudsaken är att du har en stor portion med arbetsmoral och viljan att lära dig ännu mer.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Setra Trävaror AB i Långshyttan där rätt kandidat övergår till en fast anställning hos Setra. Vi kommer att tillsätta produktionspersonal kontinuerligt och arbetar därför med processen löpande, så ansök redan idag via vår hemsida

Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Jasmin eller kandidatansvarig Emma

Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Hedemora
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Hedemora | Produktion / Industri | Extrajobb | Grundskola