Inaktiv platsannons

Lagerarbete - extrajobb för studenter i Helsingborg

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Kort om tjänsten
Är du student och söker ett extrajobb inom lager/produktion? Är du en arbetsam, driven och flexibel person? Då är det kanske dig vi söker!

Vi söker just nu ett flertal studenter till vår uthyrningsverksamhet för arbete hos vår kund i Åstorp med omnejd och med start omgående. Du kommer bli anställd hos oss på Dreamwork och arbeta hos våra olika kundföretag. För att passa in i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet från lagerarbete/produktionsarbete, men det vi värdesätter högst är dina personliga egenskaper och att du har rätt inställning.

Sökord: lager, lagerjobb, lagerarbete, truck, truckförare, plock, pack

Mer om tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av lagerarbete, truckförning och packning.

Din profil
Du som söker tjänsten är en glad, ansvarstagande och prestigelös lagspelare. Du har inga problem med delvis monotona eller fysiskt krävande arbetsuppgifter. Då arbetstempot är högt behöver du vara stresstålig och ha vana att arbeta i högt tempo. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav. Truckkort A+B, B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. För att bli aktuell för tjänsten behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Helsingborg | Logistik / Transport | Extrajobb | Grundskola