Inaktiv platsannons

Vill du bidra till en bättre arbetsdag? Vi söker tekniker till vår servicedesk i Bollnäs! i Ovanåker

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om företaget
Vi är över 40 anställda på Interlan och hjälper våra kunder med kvalificerade tjänster och teknik inom IT. Våra ledord i detta arbete är professionalism, hållbarhet, närvaro och glädje. Vi på Interlan tror på ett nära samarbete mellan oss och våra kunder. Närhet och personlig kontakt är en väsentlig del i vårt sätt att arbeta.

Interlan har sedan 1997 levererat bättre arbetsdagar till våra kunder genom att vara kundernas IT-avdelning eller personliga IT-tekniker där vi ansvarar för drift, underhåll och support av kundens hela IT-miljö. Interlan riktar sig till både privat och offentlig sektor, i huvudsak inom Sverige. Vi har huvudkontor i Gävle med filialkontor i Bollnäs, Söderhamn, Örnsköldsvik och Östersund.

Dina arbetsuppgifter
Älskar du att leverera kvalitativ service? Vill du bli en del av ett team som siktar mot att erbjuda service i världsklass? Då har vi ett uppdrag för dig!

Servicedesken utgör en viktig komponent i vår framgång. Avdelningen ansvarar för att hantera inkommande IT-ärenden per telefon, chatt och e-post. Du har därmed daglig kundkontakt och fjärrstyr kunders klienter och servrar där du främst i Windowsmiljö genomför felsökningar, installationer och underhåll. Du ingår i ett sammansvetsat team i en organisation som i dagsläget har 40 anställda. Hos oss räknas varje individs insats för att nå kort- och långsiktiga mål vad det gäller kostnadseffektivitet, produktivitet, leveransprecision och kvalitet.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med kunder och organisationer där du får stor frihet och möjlighet att påverka. Just därför välkomnar vi dig som är van vid att arbeta med frihet under ansvar och som med stor professionalitet arbetar för kundens skull. Hos oss är det alltid nära till beslut och vårt team arbetar ständigt för att hitta hållbara lösningar som hjälper våra kunder att utveckla deras verksamhet. Därför värdesätter vi lyhördhet och god kommunikation både internt och externt. Vi är stolta i det vi gör och arbetar ständigt för att bibehålla en kreativ miljö för våra medarbetare att arbeta och utvecklas i.

Vi på Interlan värdesätter välmående och trivseln hos våra medarbetare. Genom att tillhandahålla varierande arbetsuppgifter i en familjär atmosfär, där vi kombinerar glädje, professionalitet och frihet under ansvar skapar vi goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta eller fortsätta din karriär inom IT-relaterade tjänster. Det är meriterande med en eftergymnasial utbildning inom IT och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom IT-support eller som IT-tekniker. Du bör ha goda kunskaper inom Windows klient och server samt meriterande med Linux och MacOS. Kunskap inom IT-säkerhet, dokumentation, eskalering och rapportering, Active Directory, molntjänster såsom Microsoft365, antivirusprogram och nätverkskunskaper är mycket meriterande.

För att lyckas i din roll har du ett gediget intresse för IT och ser fram emot att utvecklas inom detta område. Du har ett brinnande intresse av att ge god service och är kommunikativ i såväl tal som skrift. Vidare har du stort kundfokus och du beskriver dig själv som en positiv lagspelare då du är prestigelös, hjälpsam och trivs i sociala sammanhang. Att lösa problem ligger dig varmt om hjärtat.

Ansökan
Interlan samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Julia Mortimer på tel. eller på Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt via , dock senast 13 mars 2022.

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Ovanåker
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola