Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom till DRIV! i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Vi söker en duktig Redovisningsekonom med 1-2 års erfarenhet! Är du en person med driv? Vill du arbeta i ett spännande och entreprenöriellt bolag? Då är du vår kandidat.Om DRIVEkonomibyrån med det extra DRIVet. DRIV erbjuder sina kunder en anpassad helhetslösning med allt från löpande bokföring och deklarationer till budget och optionsprogram. Byrån arbetar helt digitalt och alltid till ett fastpris. Vår kund är en växande redovisningsbyrå som jobbar med Stockholm hetaste start-ups och tillväxtföretag. DRIV är lokaliserade i Centrala Stockholm. Om rollen:Som redovisningsekonom hos DRIV har du en omväxlande och självständig roll. I rollen kommer du att vara delaktig i redovisningsarbetet, agera rådgivare och bollplank åt DRIVs kunder, samt kvalitetssäkrar arbetet. Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av:

 • Leverantörsreskontra
 • Rensa gruppmail
 • Moms och AGI deklarationer.
 • Löpande bokföring (K2 + K3 regelverk)
 • Bokslutsarbete + upprättande av årsredovisning och inkomstdeklarationer
 • Kundkontakt.
 • Fakturering vid behov.
Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos DRIV.
  Om dig:Vi tror att du idag arbetar på byrå och vill ta nästa kliv i karriären. Du ser utvecklingsmöjligheter och räds inte för nya utmaningar. Det är meriterande om du har kandidatexamen inom ekonomi alternativt en YH-utbildning, men inget krav. Du har 1-2 års erfarenhet ifrån liknade roll och har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har vart behjälplig i årsbokslut. Meriterande om du arbetat i Fortnox och har goda kunskaper i Excel. Vidare söker vi dig som är öppen och kommunikativ, arbetar strukturerat och självständigt. Du är en person med DRIV!Om Aaron SprintAaron Sprint tillsammans med vår systerverksamhet, Sharp Recruitment & Consultants, är två av landets mest nischade och specialiserade rekryterings- och konsultbyråer inom sina respektive områden. Vilket är Legal, Compliance, Risk, AML, Tax, Finance, & Life Science. Vi har huvudkontor i Stockholm men även kontor och verksamhet i Tel Aviv & Paris. Vi genomför cirka 500 rekryteringar per år och vi har över 500 konsulter i vårt nätverk. Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella bolag. Branscherna varierar mellan start-ups inom tech, IT och medicin, banker och andra finansiella aktörer. Ofta genomförs även rekryteringar i andra länder, däribland Frankrike, Israel, USA och Schweiz. Kund- och kandidatfokus är kärnan i verksamheten.Vi vill ständigt vara a jour och kunna erbjuda såväl seniora som juniora kandidater och konsulter en möjlighet att ta sig vidare i sin karriär. Vi vill därför få kontakt med just dig och höra mer om ditt nästa steg.Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Fredrica Appelqvist på eller maila

  Publicerad den

  03-01-2023

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Grundskola
  Ort
  Stockholm
  Typ av kontrakt
  Heltidsjobb (förstajobb)
  Typ av jobb
  Ekonomi / Juridik
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola