Inaktiv platsannons

Installationsledare till hissföretag i expansionsfas i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Till affärsområdet Nyinstallation, Region Göteborg, söker vi nu en installationsledare för hissar. Din närmaste chef är NI-direktören.

Detta är en chefsroll som innebär att du ansvarar för nyinstallation av hissar i regionen. Du kommer att leda ett team av montörer och även koordinera och leda montörsteam från underleverantörer.

I rollen som installationsledare kommer du driva din region och montörerna framåt. Du kommer ha en viktig roll i företaget såsom att strukturera, leda och motivera montörerna så att ni tillsammans strävar efter att uppfylla såväl kundens som företagets interna målsättningar.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Planering av installationer
- Resurs- och kapacitetsplanering, rekrytering
- Budgetansvar
- Säkerställa kvalitén i utfört arbete ute på fältet
- Fastställa och följa upp uppsatta mål

Placeringsort är Göteborg men rollen innebär resor i regionen. Tjänsten är en heltidstjänst med omgående tillträde enligt överenskommelse.

Om företaget
Mer information om företaget kommer ges vid intervjutillfället.

Din profil
Personliga egenskaper som efterfrågas i tjänsten är att du är en tydlig och kommunikativ ledare. Du är ansvarstagande och duktig på att presentera och kommunicera information, samt har förmågan att entusiasmera och motivera dina medarbetare för att åstadkomma samverkan, engagemang och resultat. Vi tror att du är ödmjuk och lyhörd i ditt ledarskap samt är handlingskraftig och lösningsorienterad.

Vi söker dig som är en entreprenör med ett genuint intresse för teknik. Du trivs med att arbeta kundorienterat och skapar förtroendeingivande relationer med alla i din närhet. Vi tror att du har erfarenhet av liknande, arbetsledande uppgifter, helst inom hiss- eller annan närliggande bransch. Du har vana att leda personal som arbetar ute på fältet, samt både intresse och förståelse för teknik. Vi tror även att du har utbildning från gymnasieprogram med teknisk inriktning, gärna el, eller motsvarande samt har körkort för personbil.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av byggbranschen eller fastighetsbranschen. Du har god datavana, gärna med erfarenhet av SAP och goda kunskaper i Officepaketet, Outlook och IBM Notes. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift, då engelska är koncernspråket. Det är meriterande med kunskap och erfarenhet av Entreprenadjuridik, ABT06.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Emily Higgins på telefon eller 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicechef, Installationschef, tekniskchef, Arbetsledare, platschef

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola