Inaktiv platsannons

CUSTOMER SUPPORT JUNIOR i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Till vår kund inom läkemedelsbranschen söker vi nu en junior Customer Support som ska tillhandahålla kundsupport, så som orderhantering, kundfrågor, säljstöd och kommunikation med interna och externa kunder. I den här rollen krävs det att du pratar både svenska och finska då du kommer ge support på båda språken. I ditt dagliga arbete ingår att administrera ordrar som kommer in via telefon, mejl och EDI samt tillhandahålla support kring produkterna.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kvalifikationer
- Du har som lägst en genomförd gymnasieutbildning.
- Du har minst ett års erfarenhet av en roll som Customer Support.
- Du är en van användare av Word och Excel.
- Du pratar och skriver svenska, finska och engelska flytande.
- Meriterande om du har arbetat i SAP.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Customer Support så ser vi att du är en service människa ut i fingerspetsarna. Du har alltid kunden i fokus och är en lagspelare. Du tar gärna egna initiativ och kan ha flera bollar i luften samtidigt. Vidare så är du flexibel samt har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Uppdraget är på heltid och vår kund ser start för rollen i mars och uppdraget förväntas löpa under 12 månader med chans till förlängning. Du kommer bli anställd som konsult hos JobBusters och arbeta hos vår kund i Solna. Skicka gärna in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Sökord: Customer Support, Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Kundservice, Support

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kundservice / Call Center | Extrajobb | Grundskola