Inaktiv platsannons

Nu söker vi kommunvägledare för kommande uppdrag! i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.

Läs mer på

Om företaget
Varför ska du välja Clockwork?

Som anställd på Clockwork har du möjligheten att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning hos våra kunder. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din Konsultchef.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker kommunvägledare för kommande uppdrag hos våra kunder i Stockholm med omnejd. Arbetsuppgifterna varierar beroende på kund. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att ta emot besökare, informera och vägleda via telefon, olika digitala kanaler, e-tjänster och vid personliga besök. Andra arbetsuppgifter kan vara att handlägga och distribuera ansökningar, ta emot och svara på frågor, Föra dialog med förvaltningarna, dokumentering. Även att arbeta i telefoni- och olika verksamhetssystem, telefonservice/växel. Det kan även förekomma hantering av fakturor, boka möten och sammanfatta rapporter.

Längden på uppdragen samt arbetstider kan variera beroende på kund.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta som kommunvägledare och har en avklarad gymnasial utbildning. Vi ser att du har tidigare yrkeserfarenhet inom området, god datorvana och erfarenhet av att arbeta i Officepaketet. Vi ser även att du har goda kunskaper i samtalsteknik, samtalspedagogik samt lätt för att kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenheter av IT-verktyg exempelvis Artvise och Trio.

För att trivas i rollen har du inga problem med att tala med kunder eller kollegor och har en hög servicekänsla. Du hanterar utmaningar som dyker upp under dagen och prioritera dem väl.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan via

Om du har frågor kring processen får du gärna höra av dig till Mindy Hadland via: ser fram emot att läsa din ansökan!

Publicerad den

06-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | HR / Management | Extrajobb | Grundskola