Inaktiv platsannons

Administratör med kundkontakt till företag i Tyresö i Stockholm

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Är du positiv, effektiv och gillar att arbeta i en administrativ roll? Trivs du med att arbeta strukturerat ihop med ett väl svetsat team? Då kan det här passa dig perfekt.

Du kommer att vara spindeln i nätet på företagets kundtjänstavdelning, med den huvudsakliga arbetsuppgiften att registrera serviceuppdrag i deras servicesystem. I rollen som administratör så kommer du också att ansvara för fakturahantering, allmän administration, garantihandläggning, svara i telefon med mera.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta i en administrativ roll med kundkontakt. Vi tror att du har arbetat i en administrativ roll tidigare och trivs med att prata i telefon. Vi söker en flexibel lagspelare som har ett strakt sinne för service och organisation.

För att passa i den här rollen är du en positiv, initiativrik och energifull person. Du kommer att vara en viktig kugge i ett glatt kundtjänstgäng, stor vikt läggs därför vid det personliga.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, vänlig kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, eller .

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, administratör, fakturaadministratör, koordinator

Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola