Inaktiv platsannons

Projektassistent till programverksamhet sökes omgående i Danderyd

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven och praktisk projektassistent som söker nya utmaningar? Brinner du för att vara spindeln i nätet och ha ett arbete med hög variation? Då har vi möjligheten för dig.

Vår kund söker en projektassistent inom programverksamhet till en av deras avdelningar. Tjänsten är en del av det administrativa och operativa stödet och innebär samarbete med och stöd åt forskare som deltar i programverksamheten samt övrig personal inom organisationen.

I rollen kommer du att arbeta med administration, vara ett operativt stöd till verksamheten samt ta hand om den interna kontorsservicen. Du kommer exempelvis att arbeta med förberedelser inför konferenser och seminarier, support och service till konferensdeltagare, uppdateringar i konferensapp och hemsida, underhåll av konferensteknik, inventering och beställning av material, samt bemanning av reception, telefonväxel och e-post.

Om företaget
Vår kund ligger vackert belägen ute på Djursholm. Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller, förslagsvis inom event, konferens eller utbildningsväsendet. Du har god digital kompetens med erfarenhet av att arbeta i flera olika administrativa arbetsverktyg. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad och ödmjuk. Du motiveras av att utveckla både din egen kunskap samt rutiner/processer. För dig är det självklart att självständigt driva ditt arbete framåt och agera professionellt i alla situationer. Detta är en arbetsplats som präglas av samarbete och det är viktigt att även du är prestigelös och kan hugga i där det behövs.
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon eller 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Danderyd
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Danderyd | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola