Inaktiv platsannons

Servicetekniker till Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker/installationstekniker kommer du arbeta både med service och installation av företagets produkter.

• En del av rollen innebär att arbeta med service, underhåll, uppgraderingar och reparationer i syfte att säkerställa produkternas funktion samt säkerhetskrav i enlighet med företagets standard. I arbetet ligger att utföra förebyggande underhåll av kontrakterade produkter, byte av förslitningsdelar och ifyllande/uppdaterade av gällande dokumentation samt erbjuda förbättringsalternativ och moderniseringar.
• I rollen som Installationstekniker arbetar du med installationer av slagdörrar / skjutdörrar / karuselldörrar. Du blir ansiktet utåt och i ditt arbetssätt visar du på ett starkt initiativ för att sätta dig in i och installera företagets produkter ute på fält.

Ingen dag är den andra lik så därför krävs en god förmåga att vara flexibel och att kunna omprioritera. Resor i tjänsten förekommer dagligen övernattningar förekommer emellanåt (upptill 15 övernattningar per år). Du kommer att ingå i ett team med andra tekniker som ger dig stöd och hjälp på din resa hos företaget. Som servicetekniker/installationstekniker har du möjlighet att kombinera servicen och mekandet med kundkontakter i ett tryggt och stabilt bolag. Arbetstiderna är måndag till fredag, 7-16 och du utgår hemifrån.

Vi ser gärna att du bor i södra Stockholm, alternativt centrala Stockholm.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas tillsammans med företaget. Troligtvis har du en teknisk gymnasieutbildning i bagaget. Du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete och/eller service i någon form. Kunskap inom el, mekanik och elektronik är starkt meriterande liksom utbildning i heta arbeten.

Som person är du villig att lära dig nya saker, bra på att jobba både självständigt och i team. Du gillar tekniska utmaningar och är lite av en naturlig problemlösare. Du är bra på att ta olika typer av människor och du drivs av personlig utvecklig och att skapa win-win mellan dig och dina kunder. Du innehar B-körkort är flytande i svenska i tal och skrift och behärskar engelska.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, eller .

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, Installationstekniker, Mekaniker, underhållstekniker

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Städning / Fastighetsskötsel | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola