Inaktiv platsannons

Säljare inom byggbranschen sökes till Malmö

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Är du i början av din säljkarriär och vill utvecklas tillsammans med ett familjärt team på ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar? Sök då tjänsten redan idag då urval sker löpande. Vi söker säljaren som ”tar på sig löparskorna på morgonen” och har den rätta inställningen.

Vår kund är ett av Sveriges främsta företag inom hantering av bygg- och anläggningsavfall och de bedriver sin verksamhet över hela Sverige. Företaget har stort fokus på miljö och strävar efter att var en av de främsta miljöentreprenörerna i branschen. Företagets positionering i hållbarhetsarbetet är mycket framstående och i många fall branschledande.

Din uppgift är att såväl förvalta befintliga kunder som att bygga upp din egen kundstock som du sedan fortsätter att bearbeta och utveckla. Du kontaktar främst byggföretag och entreprenader och du arbetar med kunder över hela sydvästra Skåne. Tjänsterna du erbjuder dina kunder är hantering och sortering av byggavfall på ett så snabbt, miljömässigt och kostnadseffektivt sätt som möjligt. Hos vår kund erbjuds du en varierande och självständig tjänst med många externa kontakter i en växande organisation.

Du blir direkt anställd av vår kund.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid en intervju.

Din profil
För att lyckas i rollen har du en drivkraft, ett lösningsorienterat sinne och är en god relationsskapare. Du ska vara bekväm med att arbeta självständigt, stimuleras av kundmöten och kundvård. Humor och envishet är ett plus. Vi ger dig verktygen, du är strukturerad och har engagemanget till att hela tiden vilja utvecklas.

Du pratar och skriver svenska flytande samt kan ta dig fram på engelska. Tjänsten kräver B-körkort, och du får tillgång till tjänstebil.

Vi erbjuder dig utbildning, underbara kollegor och en gemenskap i företaget. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har körkort och får tillgång till tjänstebil.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Matilda Dahlin.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola