Inaktiv platsannons

LABORATORIETEKNIKER FÖR KONTROLLARBETE HOS KUND INOM LIFE SCIENCE i Uppsala

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Till vår kund som är en av de branschledande läkemedelsbolagen söker vi nu en Labbtekniker med fokus på kontrollarbete av förpackningsmaterial. I rollen som Labbtekniker kommer du att arbeta i en del av vår kunds tillverkningsproduktion och kontrollera inkommande gods så att paketering och material uppfyller krav och standard. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande roll från Life science och meriterande är om du även har erfarenhet av GMP (Good Manufacturing Practice).

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kvalifikationer
- Eftergymnasial utbildning inom Life science eller motsvarande.
- Erfarenhet av att arbeta inom läkemedelsindustrin eller motsvarande.
- Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du trivs i en miljö där tempot stundtals kan vara högt, men det påverkar inte din höga grad av service och noggrannhet. Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad och gillar att ha kundkontakt. Har du sen tidigare erfarenhet av läkemedelsbranschen så är detta meriterande.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Uppdraget är på heltid med kontorstider. Vår kund ser start för rollen i början av mars och uppdraget förväntas löpa under 6 månader med chans till förlängning. Du kommer bli anställd som konsult hos JobBusters och arbeta hos vår kund i Uppsala. Skicka gärna in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Sökord: Life science, controll packaging, technician

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Medicin / Sjukvård | Extrajobb | Grundskola