Inaktiv platsannons

GlobalConnect i Uppsala söker studenter för sommar- och extrajobb inom NOC

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Network Operation Centre, NOC, ansvarar idag för drift, support och underhåll av tusentals företagskunders verksamhetssystem, nätaccesser och telefonisystem. Som NOC-tekniker kommer du att ingå i GloalConnects centrala övervakning med ansvar för felavhjälpning hos en av Sveriges största operatörer med leverans till deras företagskunder. Du ingår i ett team som bemannar dygnet runt, året runt, enligt ett rullande schema med arbetspass förmiddag, eftermiddag och natt. Rapportering sker till NOC-Chef och tjänsten är förlagd i centrala Uppsala.

Tjänsten varierar i belastning men är fokuserad till sommaruppehållet. Du kan även arbetat extra under terminerna vid behov när du fått din inskolning och inledande sommararbete. Detta är en bemanningslösning. Under denna tid är du anställd som konsult hos 2Complete och arbetar ute hos GlobalConnect.

Om företaget
På GlobalConnect värdesätter vi ambition och passion. Vi tror att din målmedvetenhet kombinerat med ansvar kommer ge dig rätt förutsättningar att utvecklas, och kanske viktigast av allt – trivas på jobbet. Vi strävar efter att alla våra 600 lagspelare genom sitt dagliga jobb ska få möjlighet att växa och bli ännu bättre. Utveckling har tagit oss dit vi är idag och det tror vi är vägen framåt.

Som anställd på GlobalConnect behöver inte önskan om drömjobbet stanna vid en dröm. Så länge som du vet vad du vill göra och hur du vill maxa din potential är allt möjligt. Med hjälp av vår egenutvecklade karriärsaccelerator erbjuder vi alla anställde utvecklingsmöjligheter både inom, men kanske också utanför företaget. Vi gör det eftersom vi är övertygade om att det som är bäst för dig, också är bäst för oss.

Din profil
Vi söker dig som brinner för teknik. Du går en pågående utbildning inom IT, nätverk eller kommunikation, men är du självlärd och har relevant erfarenhet är vi lika intresserade. Det är oerhört meriterande med kunskap från Ciscos kurser, exempelvis CCNA, eller om du läst delar av liknande kursen i skolan eller online. Du behöver dock inte vara certifierad. Har du erfarenhet kommer den sannolikt från tidigare arbeten inom support, helpdesk eller NOC. Oavsett bakgrund har du insikt i hur ett nätverk fungerar och har en förståelse för trafiken och vad som kan störa den. Då du kommer att hantera kunder av olika nationaliteter, skriver och talar du svenska och engelska obehindrat.

Som person älskar du teknik. Du tycker du om att ta initiativ och är inte rädd för att ta emot hjälp eller dela med dig av dina erfarenheter till dina kollegor. Du kan arbeta självständigt men tycker om att vara en del av ett team med ett gemensamt mål. Vi vill alla på bästa sätt hjälpas åt för att ge kunden den bästa möjliga lösningen på ett effektivt sätt.

Är det dig vi söker? Ansök idag då vi vill träffa dig snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola