Inaktiv platsannons

Kundservicemedarbetare med kunskap inom bygg sökes till S:t Eriks i Göteborg

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
S:t Eriks är ett av Sveriges ledande företag inom Mark- och VA-system. De söker nu en driven medarbetare till kontoret i Hjällbo, norr om Göteborg, som älskar service och att göra det lilla extra för kunderna. Då S:t Eriks alltid sätter sina kunder främst, vill de alltid optimera möjligheterna att erbjuda exceptionell kundservice.

Hos S:t Eriks kommer du att hantera många kontakter mot B2B-kunder, återförsäljare, samarbetspartners och interna avdelningar. Du kommer att hjälpa kunderna gällande förfrågningar, order, leverans- och transportbokningar samt diverse frågeställningar. Du kommer även att vara support för den interna organisationen med planering, inköp och logistik i olika ärenden. I dina arbetsuppgifter ingår

• Hantering av orderflöde
• Offerthantering
• Bokning av transporter
• Besvara och lösa supportärenden per telefon och mejl till våra kunder
• Supportstöd till säljavdelningen
• Retur- och reklamationshantering.

S:t Eriks sitter i ljusa fina lokaler i Hjällbo, norr om Göteborg. Arbetstiderna är måndag till fredag under kontorstider. Tjänsten en visstidsanställning på heltid under initialt i ca. 6 månader. Detta är en bemanningslösning där du blir anställd av 2Complete och arbetar som konsult hos S:t Eriks.

Om företaget
S:t Eriks utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 400 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Mer information om företaget och verksamheten hittar du på

Din profil
Vi söker dig som älskar att arbeta med kunder, är en van telefonanvändare och kan hantera en stor orderingång samt offerthantering. Vi ser gärna att du har erfarenhet från bygg, mark, VA eller liknande. Du är en affärsmässig och serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt och strukturerat i flera affärssystem. För att passa in i rollen tror vi även att du:

• Har mycket god datavana
• Har erfarenhet av administrativt arbete
• Har erfarenhet från något större affärs/orderhanteringssystem – erfarenhet från Jeeves är meriterande
• Talar och skriver svenska och engelska flytande
• Kunskaper i Excel
• Tekniskt förståelse/intresse för branschrelaterade produkter.

Vi lägger alltid stor vikt vid dina personliga egenskaper och du bör trivas med att jobba i ett högt tempo och ha en god förmåga att skapa kontakter och bygga goda relationer.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring rollen är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola