Inaktiv platsannons

VCBC Olofström söker Semestervikarier

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Är du student som är intresserad av framtidens rörlighet och nyfiken på livet på Volvo Cars? Då kan våra sommarjobb vara något för dig!Varje år välkomnar Volvo Cars studenter som sommarjobbare till våra siter i Göteborg, Olofström, Skövde och Lund. Att tillbringa några veckor i vårt team är ett bra sätt för dig att få en inblick i hur livet på Volvo Cars kan vara och ger dig en grundläggande förståelse för vår verksamhet. Det ger dig också ett starkt nätverk i vår organisation, som kan vara av värde i din framtida karriär. Antalet sommarjobbsbefattningar och arbetsområden varierar från år till år.Job description:Nu söker vi dig som vill sommarjobba inom våra Produktionsområden på VCBC i Olofström.Vad erbjuder vi?På Volvo Car Body Components är du en del av ett dedikerat lag i ett globalt nätverk som säkerställer att de bilar vi bygger tillgodoser de högsta kraven från våra kunder. I vår karossfabrik i Olofström och i pressningsenheten i Göteborg arbetar vi med smarta, rena och flexibla produktionsteknologier – med fokus på människor och ständig förbättring. Varje produktionslag har ett övergripande ansvar för kvalitet, ekonomi, leveranser och lagutveckling. Vill du nå dina personliga mål tillsammans med andra människor, är Volvo Car Body Components i Olofström platsen där du kan nå framgång.Vad kommer du att göra?Sommarjobbet innebär att du kommer att arbeta heltid under vissa utvalda veckor under sommaren 2022. Du kommer att arbeta inom Pressning, sammansättning eller logistik.Vad kan du erbjuda?Vi söker dig som har ett gott ordningssinne och som kan arbeta under ett högt tempo. Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs med arbete i grupp. Ett målinriktat, serviceinriktat och kundfokuserat tänk är avgörande för att lyckas i rollen. Du är också lyhörd, engagerad och tar ansvar för att alltid lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Din personlighet präglas av ett utåtriktat och positivt bemötande gentemot din omgivning. Punktlighet och en positiv inställning till förändring är samtidigt egenskaper vi värdesätter högt hos dig.Formella Kompetenskrav:

  • Minst 18 år gammal
  • Heltidsstuderande, helst med teknisk inriktning.
  • Godkända gymnasiebetyg i Matematik A/1, Svenska/Svenska som andraspråk A/1 och Engelska A/5
  • Meriterande är truckkort (enligt TLP10). För truckkörning inom VCBC krävs Bilkörkort B.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
  • Anställningsform: Visstid
  • Arbetstid: 2-skift, natt- eller helgskift
  • Omfattning: Heltid under vissa utvalda veckor mellan vecka 24 och vecka 33.
  • Tjänstgöringsort: Olofström
Nyfiken på att veta mer och ansökanVälkommen med din ansökan senast .Urval sker löpande så ansök via annonsen på vår hemsida så fort som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.OBS! När du har gjort din ansökan ska du få en bekräftelse till din mejl.I din ansökan behöver du bifoga CV, personligt brev, studieintyg (intyg på att du studerar just nu) samt kopia på dina gymnasiebetyg. Saknas detta kan vi inte hantera din ansökan.Om du hartruck- eller traverskortvill vi även attdu bifogar kopia på de korten samt kopia på bilkörkort B. Om du har frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskoordinator Sara Colleen på

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Olofström
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Olofström | Detaljhandel | Extrajobb | Gymnasium