Inaktiv platsannons

Vi söker markarbetare inför sommarsäsongen! i Skellefteå

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu engagerade och arbetsvilliga markarbetare till våra kunder. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av mark-/och eller anläggningsarbete. Har du dessutom yrkesbevis inom mark, trä eller betong är detta meriterande men inget krav. Driver du på för att få saker att hända och är handlingskraftig? Då är det dig vi söker!
Beroende på kund och uppdrag kan dina arbetsuppgifter och arbetstider variera. I nästa steg i processen kommer det specificeras vilket uppdrag och kund som är aktuellt för just dig.

Din profil
Vi tror att du som söker tjänsten är noggrann, arbetsvillig och har en positiv attityd. Du trivs med att arbeta fysiskt och har lätt för att samarbeta med andra. Framför allt har du en mycket hög arbetsmoral, vilja och engagemang i ditt arbete.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
Om det låter som att det är dig vi beskriver vill vi gärna att du skickar in en ansökan på vår hemsida så snart som möjligt. Om du har några funderingar kring tjänsten eller har andra frågor är du välkommen att kontakta Maja Lundström eller via mail Varmt välkommen in med din ansökan!

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Skellefteå | Detaljhandel | Extrajobb | Grundskola